Sterkliniek Dierenartsen wordt AniCura

AniCura's Sterklinieken werken vanaf februari 2021 onder de naam AniCura. Voor u en uw huisdier verandert er met deze naamswijziging weinig. Natuurlijk staan uw vertrouwde dierenartsen en assistenten ook na deze wijziging gewoon voor uw huisdier klaar!

Waarom deze naamswijziging van Sterkliniek naar AniCura?

Sterkliniek Dierenartsen is een merk van AniCura. Al enige tijd zijn veel Sterklinieken onderdeel van AniCura. Per 1 februari 2021 stopt de service en ondersteuning vanuit Sterkliniek Dierenartsen BV. Om die reden gaan de onderstaande Sterklinieken die onderdeel zijn van AniCura verder onder de naam AniCura.

Wat betekent dit voor u en uw huisdier?

Behalve nieuwe logo’s op deze klinieken en een nieuwe website verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van deze klinieken gewend bent wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter.

Met deze verandering heeft uw dierenkliniek en -arts wel makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zodat we uw huisdier nog beter kunnen behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier.

Waarom deze Sterklinieken gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen de klinieken nog beter voor uw huisdier zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Het kwaliteitssysteem van Sterkliniek combineert AniCura met haar eigen kwaliteitsprogramma. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau!

Nieuwe website

Met de naamswijziging hebben of krijgen de klinieken binnenkort een nieuwe website op www.anicura.nl. De overkoepelende website van Sterkliniek is er niet meer.

Op de vernieuwde website vindt u zoals u gewend bent alle informatie over uw kliniek en kunt u gebruik maken van handige tools, zoals onze Puppy Wijzer, Hondenras Wijzer en Kattenras Wijzer. Ook de Social Media pagina’s van de klinieken zullen van naam veranderen.

Wat is AniCura?

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3.3 miljoen huisdieren in 400 klinieken in heel Europa, waarvan meer dan 80 in Nederland.

Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Europa en Nederland kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst.

Franchisees van Sterkliniek gaan zelfstandig verder

De franchise-Sterklinieken gaan na 1 februari 2021 zelfstandig door en kunnen de merknaam Sterkliniek Dierenartsen blijven gebruiken.

Vragen?

Heeft u een vraag over deze verandering? Neem gerust contact op met uw kliniek. Zij helpen u graag verder!

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd