Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Gelderland

AniCura Apeldoorn

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen en paraveterinairen, dat vindt u bij AniCura Apeldoorn. Met passie voor dieren en de modernste technieken helpen we uw dier met zorg op maat. Maak altijd even een afspraak.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

055 - 355 08 30

Laan van Spitsbergen 150, 7336 AX Apeldoorn

Routebeschrijving

Over AniCura Apeldoorn

Persoonlijke zorg, veel kennis en de allerbeste technieken: de deskundige dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Apeldoorn staan graag voor u en uw huisdier klaar.

Dé dierenarts van Apeldoorn

Veel kennis, persoonlijke zorg en de beste technieken: de deskundige dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Apeldoorn staan graag voor u en uw huisdier klaar.

Veel bij ons mogelijk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een consult, castratie/sterilisatie, vaccinatie en chippen. Daarnaast vindt u bij ons veel kennis en ervaring in tandheelkunde, interne geneeskunde en dermatologie

Krijgt u binnenkort een pup of kitten? We helpen u ook graag met advies voor  uw pup of kitten

Dierenkliniek met focus op kwaliteit

Kwaliteit staat bij dierenkliniek AniCura Apeldoorn voorop. Zo zijn we continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit van zorg en het uitbreiden van onze service. Lees ook: over ons

Voorheen Sterkliniek Apeldoorn

Sinds oktober 2020 heeft Sterkliniek Apeldoorn een nieuwe naam: AniCura Apeldoorn. Voor u verandert er met deze naamswijziging niets: het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen staat gewoon voor uw huisdier klaar.

Sinds oktober 2021 doen we dit vanuit onze nieuwe en modern ingerichte kliniek aan de Laan van Spitsbergen 150. Heeft u al een kijkje genomen?

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Apeldoorn?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Laan van Spitsbergen 150 in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Apeldoorn
Boek bij een andere kliniek

Puppy of kitten?

Nieuwe klant?

Schrijf u online in en ontvang €7,50 korting bij uw eerste bezoek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd