Noord-Holland

AniCura West-Friesland - Hoorn

Van vaccinatie tot knieoperatie: het hechte en deskundige team van AniCura West-Friesland staat voor uw dier en u klaar. Met moderne technieken en apparatuur kunnen we meer doen dan de gewone dierenarts. Maak wel altijd even een afspraak.

Blije hond
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0229 - 235 941

westfriesland@anicura.nl

Nieuwe Steen 25, 1625 HV Hoorn

Routebeschrijving

Over AniCura West-Friesland

Bij AniCura West-Friesland vindt u liefdevolle en deskundige zorg voor uw huisdier, mét aandacht voor u als eigenaar.

Uw dierenarts in Hoorn-Risdam

Al ruim 40 jaar staan we klaar voor alle huisdieren in West-Friesland. Met twee moderne praktijken en een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen helpen we duizenden huisdieren per jaar. 

Voorheen Sterkliniek West-Friesland in Hoorn-Risdam

AniCura West-Friesland in Hoorn Risdam was voorheen Sterkliniek West-Friesland. Nog altijd streven wij naar zorg van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u. Door aangesloten te zijn bij het AniCura netwerk, hebben we meer kennis tot onze beschikking. We blijven daarnaast altijd werken aan de kwaliteit van de zorg door nascholing en door te investeren in moderne apparatuur. 

U vindt ons ook in Grootebroek-Stede Broec

Onze andere locatie vindt u in Grootebroek-Stede Broec. Ook deze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur. Onze dierenartsen en paraveterinairen staan voor u klaar. Maak wel eerst een afspraak. 

Meer dan de gewone dierenarts

AniCura West-Friesland was één van de eerste klinieken in Nederland die deze vorm van sterilisatie uitvoerde. De expertise die wij inmiddels hebben opgebouwd leidt ertoe dat we vaak ook andere dierenartsen opleiden in deze techniek. 

Daarnaast voeren wij ook veel orthopedische operaties aan, zoals een knie- of heupoperatie en kunt u bij ons terecht voor röntgenfoto's en een echo

U vindt ons ook in Grootebroek

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd