Drenthe

AniCura Assen

Zoekt u een dierenarts in Assen? Van preventieve zorg en diagnoses stellen tot laparoscopisch opereren en andere operaties: AniCura Assen biedt kennis, liefde en zorg voor uw huisdier. Maak wel altijd eerst even een afspraak.

AniCura Assen
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0592 - 405 144

assen@anicura.nl

Borgstee 28, 9403 TV Assen

Routebeschrijving

Van afspraak tot behandeling

Wat staat u en uw dier te wachten als jullie naar de dierenarts?

In onze dierenkliniek in Assen is veel aan zorg mogelijk

Bij AniCura Assen staat ons team van dierenartsen en paraveterianairen met een hart voor dieren voor u klaar. In onze dierenkliniek is er veel aan zorg mogelijk. Met uitgebreid onderzoek komen we vaak snel tot de juiste diagnose. Zo kunnen we u helpen met een bloedonderzoek, ontlastingonderzoek, ECG, echografie, röntgen en endoscopie. Meer weten? Ga naar: over ons

Persoonlijk contact met uw dierenarts in Assen

Onze dierenartsen in Assen staan voor persoonlijk contact met u als huisdiereigenaar. Bij alle vragen die u heeft, bespreken we graag wat de beste zorg is voor uw huisdier. Verder werken veel paraveterinairen al heel lang bij onze dierenkliniek in Assen en kennen zij veel huisdiereigenaren en hun huisdier(en).

Voorheen Sterkliniek Assen aan de Borgstee

Sterkliniek Assen is de oude naam van onze dierenkliniek. Voor u is er met deze naamswijziging weinig veranderd. Nog steeds kunt u terecht bij uw vertrouwde dierenartsen aan de Borgstee in Marsdijk West. Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Nieuwe klant?

Bent u nieuw bij AniCura Assen? Schrijf uw dier alvast online in via het inschrijfformulier.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd