Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Zuid-Holland

AniCura Hillegom

Bij dierenkliniek AniCura Hillegom bent u vijf dagen per week welkom! Ons deskundige team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u en uw huisdier klaar. Maak wel eerst een afspraak.

Australian Sheperd
Voor diereigenaren

Trimsalon

Haar op de vloer!

Contact

0252 518020

hillegom@anicura.nl

Maerten Trompstraat 1-3, 2182 XD Hillegom

Routebeschrijving

Kattenkliniek

Onze kattenkliniek is compleet gescheiden van de rest van de kliniek. Zo vindt u met uw kat de rust die nodig is voor een prettig bezoek.

Met uw hond

U bent met uw hond van harte welkom bij ons vertrouwde team van paraveterinairen en dierenartsen in Hillegom.  Maak altijd even een afspraak.

Dierenkliniek AniCura Hillegom is katvriendelijke dierenkliniek!

Onze dierenkliniek heeft twee ingangen. Op die manier zijn wij naast reguliere dierenkliniek ook een heuse kattenkliniek. We zetten alle middelen in om uw kat zo min mogelijk stress te bezorgen bij het bezoek aan de dierenarts. AniCura Hillegom heeft sinds 2011 veel aanpassingen gemaakt in de faciliteiten om de status kattenkliniek te kunnen behouden: een echte dierenkliniek voor katten. Door de aparte ingang - alleen voor katten - is onze kliniek vanzelfsprekend compleet hond-vrij. Meer weten? Ga naar: AniCura Hillegom - Kattenkliniek

Snel uitslag met ons eigen laboratorium

Met een eigen laboratorium kunnen onze dierenartsen zelf bloedonderzoek doen bij uw dier. De resultaten van het onderzoek komen direct bij de dierenartsen binnen, wat ervoor zorgt dat u niet onnodig lang hoeft te wachten op de uitslag.

Moderne apparatuur voor snelle diagnose

Beeldvormende diagnostiek is onmisbaar voor het bepalen van de juiste diagnose voor uw dier. Met een een digitaal röntgen- en echo-apparaat, een ECG-apparaat en apparatuur voor laparoscopie kunnen we als nodig aanvullend onderzoek doen bij uw dier. Lees meer: Over ons

Afspraak met een dierenarts in Hillegom?

Wilt u een afspraak met een van onze dierenartsen aan Maerten Trompstraat 1-3 in Hillegom? Maak eenvoudig online een afspraak, of neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Ons team