🦷 Maand van het gebit 🦷

Alleen in februari bij AniCura Hillegom: gratis gebitscontrole + 10% korting op alle gebitsbehandelingen. Maak een afspraak!

Zuid-Holland

AniCura Hillegom

Bij dierenkliniek AniCura Hillegom bent u zes dagen per week welkom! Ons deskundige team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u en uw huisdier klaar. Maak wel eerst een afspraak.

Australian Sheperd
Voor diereigenaren

Bekijk onze verschillende expertises!

Expertises

Contact

0252 518020

hillegom@anicura.nl

Henri Dunantplein 29-31, 2181 EM Hillegom

Routebeschrijving

Wij zijn verhuisd naar het Henri Dunantplein!

Per maandag 10 oktober zijn wij met de locatie Hillegom verhuisd naar een nieuw pand. Vanaf nu bent u welkom op het Henri Dunantplein 29-32 in Hillegom.

Met uw hond

U bent met uw hond van harte welkom bij ons vertrouwde team van paraveterinairen en dierenartsen in Hillegom. Maak altijd even een afspraak. Ga naar onze: Expertises

Met uw kat: kattenkliniek

Naast de reguliere dierenkliniek hebben we ook een heuse kattenkliniek. Dit is een katvriendelijke kliniek waar we alle middelen inzetten in om uw kat zo min mogelijk stress te bezorgen bij het bezoek aan de dierenarts. AniCura Hillegom heeft sinds 2011 veel aanpassingen gemaakt in de faciliteiten om de status kattenkliniek te kunnen behouden:. En we zijn altijd een echte dierenkliniek voor katten gebleven. Wij hebben onder andere aparte wachtruimtes voor katten. Meer weten? Ga naar: AniCura Hillegom - Kattenkliniek

Snel uitslag met ons eigen laboratorium

Met een eigen laboratorium kunnen onze dierenartsen zelf bloedonderzoek doen bij uw dier. De resultaten van het onderzoek komen direct bij de dierenartsen binnen, wat ervoor zorgt dat u niet onnodig lang hoeft te wachten op de uitslag.

Moderne apparatuur voor snelle diagnose

Beeldvormende diagnostiek is onmisbaar voor het bepalen van de juiste diagnose voor uw dier. Met een een digitaal röntgen- en echo-apparaat, een ECG-apparaat en apparatuur voor laparoscopie kunnen we als nodig aanvullend onderzoek doen bij uw dier. Lees meer: Over ons

Afspraak met een dierenarts in Hillegom?

Wilt u een afspraak met een van onze dierenartsen aan Maerten Trompstraat 1-3 in Hillegom? Maak eenvoudig online een afspraak, of neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd