Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Barendrecht

AniCura Barendrecht - Gouwe

Wij geven uw dier liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. Naast alle reguliere zorg kunt u ook bij ons terecht voor het laten maken van echo’s en röntgenfoto’s. Maak wel altijd eerst even een afspraak.

Barendrecht AniCura
Voor diereigenaren

Afspraak maken? Dat kan online!

Afspraak maken

Zorg aan knaagdieren

Heeft uw konijn, cavia of hamster zorg nodig? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Uw dierenarts in Barendrecht

Aan de Gouwe 5 vindt u de hoofdlocatie van AniCura Barendrecht. Goede zorg voor uw dier staat bij ons op nummer één. Of u nou bij ons komt met uw hond, kat, konijn of hamster, voor elk dier staan wij klaar. Bij ons is uw huisdier in goede handen. 

Dierenkliniek met veel mogelijkheden

Op onze hoofdlocatie beschikken wij over een röntgenapparaat en een echo waardoor veel onderzoeken bij ons mogelijk zijn. Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben ieder hun eigen interessegebied. Van chirurgie en echografie tot gezondheidszorg voor knaagdieren en een puppycheck: we helpen u graag verder.

Voorheen Sterkliniek Barendrecht

AniCura Barendrecht was voorheen Sterkliniek Barendrecht. Met de overgang naar AniCura is het uiterlijk van de kliniek veranderd, maar u en uw huisdier krijgen nog altijd dezelfde goede zorg en liefdevolle aandacht die u van ons gewend bent. 

Ook avonden en weekend

Onze dierenartsen in Barendracht staan elke werkdag voor u en uw huisdier klaar. Door een goede samenwerking met AniCura Stroowaert kunt u ook in de avonden en op zaterdag terecht bij een AniCura dierenarts. 

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Barendrecht?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Gouwe 5 in Barendrecht? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Barendrecht - Gouwe
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd