Informatieavond vuurwerk

Op 19 oktober organiseren we een informatieavond over vuurwerkangst. Voor meer informatie en aanmelden kunt u naar: informatieavonden

Gelderland

AniCura Ermelo

Met moderne apparatuur en de laatste kennis is er bij AniCura Ermelo meer mogelijk dan bij een gewone dierenarts. Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter. We staan voor u klaar, maak wel altijd even een afspraak.

AniCura Ermelo
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0341 - 55 33 25

ermelo@anicura.nl

Horsterweg 66, 3851 PL Ermelo

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Nieuwe klant?

Meld u hier eenvoudig online aan als nieuwe klant.

Dé dierenarts van Ermelo

Met de modernste technieken en veel passie voor dieren staan onze dierenartsen voor u en uw dier klaar. Met alle expertises die we in huis hebben zijn we het best te vergelijken met een dierenziekenhuis. Zo hebben we veel kennis en ervaring binnen het team op het gebied van tandheelkunde, KNOO, chirurgie en echografie. Bekijk: onze expertises

‘Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter.’

Met moderne apparatuur snel een diagnose

Met onze uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en kennis kunnen we eventuele ziekte bij uw dier zo snel mogelijk ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan endoscopie, bloedonderzoek, echografie en röntgen. Veiligheid staat bij ons voorop. Zo zijn onze operatiekamers uitgerust met de modernste technieken. 

Voorheen Sterkliniek Ermelo

Al sinds 1988 staat onze dierenkliniek klaar voor dieren in de regio. Sinds 2020 doen wij dit niet meer onder de naam Sterkliniek Ermelo, maar AniCura Ermelo. Voor u is er met deze naamswijziging niets veranderd: nog steeds staat het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar.

Afspraak bij dierenarts in Ermelo?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen van AniCura Ermelo? Of wilt u bij ons langskomen aan de Horsterweg 66 in Ermelo? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Of maak eenvoudig via onze website online een afspraak.

Lees meer over onze expertises

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Vuurwerk informatieavond

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd