Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Gelderland

AniCura Ermelo

Met moderne apparatuur en de laatste kennis is er bij AniCura Ermelo meer mogelijk dan bij een gewone dierenarts. Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter. We staan voor u klaar, maak wel altijd even een afspraak.

AniCura Ermelo
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0341 - 55 33 25

ermelo@anicura.nl

Horsterweg 66, 3851 PL Ermelo

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Nieuwe klant?

Meld u hier eenvoudig online aan als nieuwe klant.

Dé dierenarts van Ermelo

Met de modernste technieken en veel passie voor dieren staan onze dierenartsen voor u en uw dier klaar. Met alle expertises die we in huis hebben zijn we het best te vergelijken met een dierenziekenhuis. Zo hebben we veel kennis en ervaring binnen het team op het gebied van tandheelkunde, KNOO, chirurgie en echografie. Bekijk: onze expertises

‘Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter.’

Met moderne apparatuur snel een diagnose

Met onze uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en kennis kunnen we eventuele ziekte bij uw dier zo snel mogelijk ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan endoscopie, bloedonderzoek, echografie en röntgen. Veiligheid staat bij ons voorop. Zo zijn onze operatiekamers uitgerust met de modernste technieken. 

Afspraak bij de dierenarts in Ermelo?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen van AniCura Ermelo? Of wilt u bij ons langskomen aan de Horsterweg 66 in Ermelo? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Of maak eenvoudig via onze website online een afspraak.

Voorheen Sterkliniek Ermelo

Al sinds 1988 staat onze dierenkliniek klaar voor dieren in de regio. Sinds 2020 doen wij dit niet meer onder de naam Sterkliniek Ermelo, maar AniCura Ermelo. Voor diereigenaren is er niets veranderd: nog steeds staat het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar.

Lees meer over onze expertises

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Vuurwerk informatieavond

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd