Om deze redenen kiest u voor AniCura

Wilt u weten waarom u het beste kunt kiezen voor AniCura? Hier vindt u de belangrijkste vijf redenen.

1. Veel dierenklinieken bieden betere zorg dan één

Bij AniCura werken de beste dierenziekenhuizen en -klinieken samen. Waarom? Om de beste zorg voor uw huisdier te garanderen. Hiermee willen we u zoveel mogelijk geruststellen tijdens uw bezoek. Dankzij ons internationale netwerk van specialisten zijn al onze dierenartsen altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Uw huisdier is bij ons dus in goede handen.

2. Samenwerken en doorleren

Alleen het beste voor uw huisdier. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze dierenartsen de juiste opleidingen gehad hebben. Dus niet alleen het behalen van de titel ‘dierenarts’, maar we zorgen er ook voor dat ze heel regelmatig nascholing krijgen.

En dat niet alleen: omdat wij intern samenwerken heeft iedere dierenarts en dierenartsassistent toegang tot de kennis en ervaring van duizenden collega's. Als de juiste expertise niet aanwezig is in de kliniek die u bezoekt, dan hoeft er slechts één telefoontje gepleegd te worden om alsnog de juiste informatie en kennis te krijgen. Ideaal dus!

Wij kijken altijd naar wat het beste is voor uw huisdier. Daarom hebben we ook geen regels die zeggen dat we alleen binnen AniCura doorverwijzen. Als een andere dierenkliniek de juiste competentie heeft, dan verwijzen we u net zo graag door naar die kliniek.

3. Meer tijd voor uw dier

Een ander praktisch voordeel van intensief samenwerken: administratie en inkoop zijn makkelijker. Zo heeft een team specialisten de beste medicatie geselecteerd en kopen we deze samen in. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de zorg voor patiënten, en het zorgt er ook voor dat kleine dierenklinieken toegang hebben tot de beste medische apparatuur en opleidingen voor het personeel. Dit draagt allemaal bij aan de beste zorg voor uw huisdier.

4. Van een simpel verbandje tot complexe operaties

Doordat wij veel investeren in ons personeel, trekken wij de beste dierenartsen, -assistenten en specialisten aan. Hierdoor kunnen we uw huisdier met iets kleins helpen, zoals een verband aanleggen, maar ook zware chirurgische operaties uitvoeren en ingewikkelde diagnoses stellen.

Ons personeel neemt altijd alle mogelijkheden met u door als u voor lastige keuzes komt te staan. We voeren nooit behandelingen uit zonder eerst met u te overleggen.

5. Op naar de diergeneeskunde van de toekomst

AniCura wordt sinds 2011 elk jaar door meer patiënten bezocht. Wij zijn ervan overtuigd dat dit komt doordat onze klanten onze kwaliteit, service én de grote investering in ontwikkeling waarderen.

Die investering in ontwikkeling ziet u terug in samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en het ontwikkelen van geavanceerde competenties en vaardigheden bij onze specialisten.

Samen creëren wij de diergeneeskunde van de toekomst!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd