Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Utrecht

AniCura Baarn

Het toegewijde team van dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Baarn staat graag voor u en uw dier klaar. Van gebitsbehandelingen tot het maken van een hartecho, bij ons is er veel aan zorg mogelijk. Maak wel altijd een afspraak.

Anicura Baarn
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over AniCura Baarn

Een gezellige, ontspannen kliniek waar de gezondheid van uw dier voorop staat. U en uw dier zijn van harte welkom bij AniCura Baarn.

Meer dan 45 jaar dé dierenartsen in Baarn

Onze dierenartsen en paraveterinairen heten u graag van harte welkom in onze gezellige en ontspannen kliniek aan de Tromplaan in Baarn. Het opbouwen van een persoonlijke band met u en uw dier vinden we belangrijk. We leren u en uw dier dan ook graag kennen!

Voorheen Dierenkliniek De Tromp - Sterkliniek

Voorheen heette AniCura Baarn Dierenkliniek de Tromp en Sterkliniek Dierenartsen Baarn. Naast de naam is er weinig veranderd. We zijn dezelfde dierenkliniek, met hetzelfde vertrouwde team met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Sinds 6 april 2021 zijn we verhuisd naar onze moderne locatie aan de Eemnesserweg. Meer weten? Lees: over ons

Dierenkliniek met hoge kwaliteit van zorg

De ontwikkelingen binnen de dierzorg gaan hard. Met regelmatige nascholing blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En onze medische appararaten worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit. Lees ook: ons kwaliteitssysteem.

Kom langs bij de dierenartsen van Baarn

Wilt u een afspraak bij een van onze dierenartsen aan de Eemnesserweg 18 in Baarn? Of heeft u een vraag? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder!

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Baarn
Boek bij een andere kliniek

Bekijk onze behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd