Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Noord-Holland

AniCura West-Friesland - Grootebroek

Van inenting, laparoscopische sterilisatie tot gebitsreiniging: het hechte en deskundige team van AniCura West-Friesland staat voor uw dier en u klaar. We gaan met een breed aanbod aan bijzondere operaties en behandelingen net een stapje verder dan de gewone dierenarts. Maak altijd even een afspraak. U vindt ons ook in Hoorn-Risdam.

Kitten
Voor diereigenaren

U vindt ons ook in Hoorn-Risdam

Ga naar kliniek

Contact

0228 - 515 196

westfriesland@anicura.nl

Bedrijfsweg 2, 1613 DX Grootebroek

Routebeschrijving

Over AniCura West-Friesland

Bij AniCura West-Friesland vindt u liefdevolle en deskundige zorg voor uw huisdier, mét aandacht voor u als eigenaar.

AniCura West-Friesland in Grootebroek-Stede Broec

Al ruim 40 jaar staan de dierenartsen en paraveterinairen uit de dierenklinieken West-Friesland voor u klaar. Wij hebben een groot aanbod van behandelingen en operaties met daarachter ervaren dierenartsen. Samen met u gaan we graag op zoek naar de behandeling die het best bij uw huisdier past. 

Professioneel en behulpzaam. Alles wat je mag verwachten van een dierenarts.  Bart

Laparoscopisch steriliseren

Inmiddels is het een bekend begrip: Sterilisatie. Maar dat is niet altijd zo geweest. AniCura West-Friesland was een van de eerste klinieken in Nederland die deze veel vriendelijkere manier van steriliseren uitvoerde. Vandaag de dag kunnen we dus zeker zeggen hier expertise in te hebben. Wij leiden regelmatig andere dierenartsen op om deze techniek te beheersen. Zoverbeterend we samen de zorg voor huisdieren. 

Meer dan een gewone dierenarts

AniCura West-Friesland in Grootebroek is een kliniek die is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Denk hierbij aan digitale röntgen, echografie en bloed- en urineanalyse apparatuur. Wij hebben ook operatiekamers met hart- en narcosebewaking en beademing.  

Met deze nieuwe techniek kunnen wij meer bieden dan een gewone dierenarts. Naast de reguliere zorg bieden wij onder andere ook knie-operaties, TPLOheupoperaties of behandeling bij patella luxaties

Voorheen Sterkliniek Dierenartsen West-Friesland

AniCura West-Friesland in Grootebroek heette voorheen Sterkliniek Dierenartsen West-Friesland.

Kortingsactie nieuwe klant

Meld u nu aan via de website en ontvang €5,- korting bij uw eerste bezoek!

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd