Gefeliciteerd met jouw nieuwe puppy!

Je gaat een mooie en leuke tijd tegemoet! Maar een puppy kan ook een behoorlijke uitdaging zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging en opvoeding. Waarschijnlijk vraag je je af of je het allemaal wel goed doet. Wij helpen je op weg met slimme tips en adviezen van onze dierenartsen.
Meld je aan voor de Puppy Wijzer

Puppy Gids

Wat fijn dat je puppy er eindelijk is! We helpen je graag om een veilig en gelukkig leven te creëren voor je pup. In onze Puppy Gids hebben onze dierenartsen veel tips en feitjes verzameld die je hierbij kunnen helpen. Download nu de Puppy Gids en maak er samen met je nieuwe pup een mooie tijd van!

Iedere puppyeigenaar kent het...


Één sok kwijt, spullen waarop gekauwd is, nooit even rustig naar de wc. Is dat normaal en waarom gedraagt je puppy zich zo? Met de Puppy Gids helpen we jou als nieuw of toekomstig hondenbaasje op weg. Meld je aan krijg bij je eerste afspraak in onze kliniek een superleuke puppybox ter waarde van ruim 30 euro cadeau!*

*De gratis puppybox is te verkrijgen zolang de voorraad strekt

puppy quiz

Vaccinatie-expert

Hoeveel weet je over het inenten van je hond? Welke vaccinaties worden aanbevolen en wanneer? En waarom is vaccineren zo belangrijk? Doe onze quiz en ontdek hoeveel je weet.

  1. Doe onze quiz en ontdek hoeveel je al weet. Start de quiz!

  2. Wanneer moeten puppy's gevaccineerd worden?

  3. Tegen welke ziektes moet je jouw hond vaccineren?

  4. Hoe vaak moet jouw hond gevaccineerd worden?

  5. Geneest een vaccinatie een ziekte bij jouw hond?

  6. Waarom is het belangrijk om jouw hond te vaccineren?

Welk ras past bij jou? Doe de test!

Alle honden hebben verzorging, aandacht en beweging nodig. Maar verschillende rassen hebben verschillende behoeften. Gebruik onze Hondenras Wijzer en test welke hond bij jou en jouw leven past!

Eindelijk, je puppy is er!

Eindelijk is je pup er! Tijd om te leren hoe je het allerbeste baasje wordt. Je zal veel vragen hebben en er komen ongetwijfeld uitdagingen op je pad. Wij zijn er om je op weg te helpen!
Wil je meer tips over de verzorging van jouw puppy?

Wij zijn er voor jou en je nieuwe pup! 💛

Blijvend gratis: schrijf je in!

Schrijf je in voor onze Puppy Wijzer die speciaal voor jou gemaakt is door onze dierenartsen. We delen tips en adviezen voor een fijn leven met jouw puppy.
Gratis inschrijven

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd