Gefeliciteerd met jouw nieuwe puppy!

Je gaat een mooie tijd tegemoet! De eerste periode met jouw nieuwe puppy is een leuke periode waarin je je nieuwe maatje leert kennen. Daarnaast groei je langzaam in je nieuwe rol als hondenbaasje. Maar het kan ook een uitdaging zijn, met onvoorspelbaar gedrag, zorgen om jouw puppy en waarschijnlijk heb je veel vragen. Puppy's zijn schattig, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Jij wilt het allerbeste voor jouw puppy en wij zijn er om je daarbij te helpen.

Puppy Gids

Wat fijn dat je puppy er eindelijk is! We helpen je graag om een veilig en gelukkig leven te creëren voor je pup. In deze mobielvriendelijke Puppy Gids hebben onze dierenartsen veel tips en feitjes verzameld die je hierbij kunnen helpen. Download nu de Puppy Gids en maak er samen met je nieuwe pup een mooie tijd van!

Krijg mails op basis van de leeftijd van je puppy!

In AniCura's digitale Puppy Wijzer helpen we jou als nieuw of toekomstig hondenbaasje op weg. We geven tips en advies op maat over elke fase van je pup. Van verzorging tot praktische tips. Je leert alles over hoe je een fijn leven creëert voor jou en je puppy. Meld je aan krijg bij je eerste afspraak in onze kliniek een superleuke puppybox ter waarde van ruim 30 euro cadeau!*
Registreer jouw puppy hier

*De gratis puppybox is te verkrijgen zolang de voorraad strekt

puppy quiz

Vaccinatie-expert

Hoeveel weet je over het inenten van je hond? Welke vaccinaties worden aanbevolen en wanneer? En waarom is vaccineren zo belangrijk? Introductie stap - Doe onze quiz en ontdek hoeveel je weet

  1. Doe onze quiz en ontdek hoeveel je al weet. Start de quiz

  2. Wanneer moeten puppy's gevaccineerd worden?

  3. Tegen welke ziektes moet je jouw hond vaccineren?

  4. Hoe vaak moet jouw hond gevaccineerd worden?

  5. Geneest een vaccinatie een ziekte bij jouw hond?

  6. Waarom is het belangrijk om jouw hond te vaccineren?

Welk ras past bij jou?

Alle honden hebben verzorging, aandacht en beweging nodig. Maar verschillende rassen hebben verschillende behoeften. Gebruik onze Hondenras Wijzer en test welke hond bij jou en jouw leven past!

Eindelijk, je puppy is er!

Eindelijk is je pup er! Tijd om te leren hoe je het allerbeste baasje wordt. Je zal veel vragen hebben en er komen ongetwijfeld uitdagingen op je pad. Wij zijn er om je op weg te helpen!
Lees meer tips over de verzorging van jouw puppy

Wij zijn er voor jou en je nieuwe pup! 💛

Blijvend gratis: schrijf je in!

In welke fase zit jouw pup? Krijg gratis en vrijblijvend meldingen op basis van de leeftijd van jouw puppy!
Gratis inschrijven

Ontvang mails op basis van de leeftijd van jouw pup

Net een puppy? Daar wil je meer over weten.

Heb je of krijg je binnenkort een nieuwe hond en ben je benieuwd welke fases en ontwikkelingen je hond doormaakt tijdens de groei?

"Help, ik heb een puppy!" - laat ons je helpen...

Je krijgt maandelijks een gepersonaliseerde nieuwsbrief op basis van de leeftijd van jouw puppy. Zo krijg je op de juiste momenten advies, tips en herinneringen die zijn afgestemd op de levensfase van jouw puppy.

Denk aan hoe je de nagels van je puppy knipt, hoe je je puppy leert alleen te zijn en hoe je de tanden van je puppy kan poetsen.

Gratis puppyvoer...?

Bovendien maak je bij inschrijving kans op onze hondenvoer winactie: een half jaar gratis puppyvoer van ROYAL CANIN©!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd