Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Hoofddorp

AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart

Uw huisdier is bij onze dierenartsen en paraveterinairen in goede handen. U kunt voor alle behandelingen, begeleiding en verzorging terecht bij AniCura dierenkliniek Hoofddorp in Hoofdvaart.

AniCura Hoofdvaart
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Wij werken nauw samen met 3 locaties in de regio: IJweg, Hoofdvaart en Nieuw-Vennep. Wil je hierover meer weten?

Dierenarts in Hoofddorp aan de Hoofdweg

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen helpen uw dier met de gebruikelijke behandelingen van uw dier, maar ook met onderzoeken die verder gaan, zoals bloed- en urineonderzoek. U kunt bij onze dierenartsen en paraveterinairen ook terecht in Hoofddorp voor het wegen van uw dier en het knippen van zijn of haar nagels.

U bent ook welkom bij onze dierenartsen en paraveterinairen voor het afhalen van voer en medicatie. Consulten bij de dierenarts - controles en onderzoek van uw dier - zijn alleen op afspraak. Zo voorkomen wij wachttijden en misverstanden. 

Zo onderscheidt AniCura dierenkliniek Hoofddorp-Hoofdvaart zich

Er zijn enkele punten waarop onze dierenkliniek aan de Hoofdvaart in Hoofddorp zich onderscheidt van andere dierenklinieken:

  • Onze dierenartsen en paraveterinairen willen dat u zich welkom voelt in onze dierenkliniek. 
  • Ons team is erg gevarieerd en bestaat uit zeer ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Wij hebben expertise in gebitsbehandelingen bij dieren.
  • Bij AniCura Hoofddorp-Hoofdvaart bieden we verschillende begeleidingstrajecten voor dieren. Denk bijvoorbeeld aan seniorenbegeleiding voor de oudere hond of kat.
  • Alle behandelingen die wij uitvoeren, doen wij volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen. Zo kunnen onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier de beste zorg bieden.
  • Ons team staat voor transparantie. Daarom delen onze dierenartsen en paraveterinairen alles zo eerlijk, duidelijk en uitgebreid mogelijk met u. Hebben we het niet direct over de kosten van een behandeling door de dierenarts? U kunt hier altijd naar vragen.

AniCura Dierenkliniek Hoofddorp-Hoofdvaart: het begin

Locatie Hoofdvaart maakt onderdeel uit van in totaal twee vestigingen in Hoofddorp. In 2007 zijn de praktijken overgenomen door Richard van Dortmont en in 2013 heeft na een verhuizing de locatie Hoofdvaart haar deuren geopend. Meer weten? Ga naar: over ons

Ook aan de IJweg

De andere locatie van AniCura Hoofddorp bevindt zich aan de IJweg.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Hoofddorp - Hoofdvaart
Boek bij een andere kliniek

Behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd