Flevoland

AniCura Almere

Uw dierenarts in Almere voor basiszorg én specialistische zorg. Onze kliniek is katvriendelijk ingericht en heeft ruime openingstijden. Maak gerust online een afspraak.

AniCura Almere
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

036 - 536 96 00

almere@anicura.nl

Europalaan 836, 1363 BM Almere Poort

Routebeschrijving

Over AniCura Almere

Meer weten over het ontstaan van onze dierenkliniek, onze expertises, over AniCura, of bijvoorbeeld onze tarieven? Lees meer!

Uw dierenartsen in Almere

AniCura Almere is de enige dierenkliniek in Almere die alle dagen van het jaar open is. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor de beste dierzorg. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen staan voor u klaar. Bekijk ook onze openingstijden op de contactpagina

Dierenkliniek AniCura Almere

Voorheen heette onze dierenkliniek in Almere “Sterkliniek Dierenartsen Dierenziekenhuis Almere”. Dat is veranderd naar AniCura Almere. Wat wij belangrijk vinden is dat we dezelfde dierenkliniek blijven, met hetzelfde trouwe team van dierenartsen en paraveterinairen. En vooral: met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Meer weten? Ga naar: over ons

Tarieven

Meer weten over onze tarieven? Ga naar: Onze tarieven

Nieuwe klant?

Bent u nieuw bij AniCura Almere? Schrijf uw dier alvast online in via het inschrijfformulier.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd