Noord-Holland

AniCura Nieuw-Vennep

De ervaren dierenartsen van AniCura Nieuw-Vennep staan graag voor u klaar. We behandelen uitsluitend op afspraak. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.

cat and dog
Voor diereigenaren

100% katvriendelijke praktijk

Lees meer

Contact

0252 680160

hillegom@anicura.nl

Händelplein 5, 2151 NL Nieuw-Vennep

Routebeschrijving

Wij gaan verhuizen

Vanaf maandag 10 oktober zijn wij met de locatie Hillegom verhuisd naar een nieuw pand. Hierdoor zijn er deze week een aantal veranderingen. Lees meer over wat dit voor u betekent.

Dé dierenkliniek van Nieuw-Vennep

Of het nu is voor een consult, vaccinatie of sterilisatie/castratie: bij de dierenkliniek AniCura Nieuw-Vennep bent u aan het juiste adres. Ook met advies voor aanschaf van een huisdier of middelen tegen vlooien helpen we u graag. Vijf dagen per week zijn wij voor u geopend.

Kwaliteit voorop

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Met nascholing blijft ons team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de dierzorg. Onze apparatuur wordt regelmatig gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat we de beste zorg aan uw dier kunnen blijven bieden.

Voorheen Sterkliniek Nieuw-Vennep

Misschien kent u ons nog als Sterkliniek Nieuw-Vennep? Sinds 2020 zijn wij veranderd van naam. Met deze naamswijziging is er voor u niets veranderd: het vetrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen staat gewoon voor u klaar. 

Afspraak dierenarts Nieuw-Vennep?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen of paraveterinairen, of wilt u langskomen bij onze kliniek aan Händelplein 5 in Nieuw-Vennep? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder. Of maak eenvoudig via onze website een afspraak. Graag tot ziens!

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd