AniCura Graduate Programme

"Een mooiere start van mijn carrière als dierenarts kan ik niet wensen!"

Een soepele overgang met Graduate Programme

Het AniCura Graduate Programme is een intensief programma dat net afgestudeerde dierenartsen en klinieken ondersteunt in een goede soepele overgang van studie naar praktijk.

Werken bij AniCura: hoe is dat?

Ervaringen van werknemers bij AniCura lezen? Die vind je op onze vacaturewebsite. Ga naar: werkenbij.anicura.nl/blog

Start van loopbaan bij AniCura

Aan de eerste editie doen 24 net afgestudeerde dierenartsen uit Europa mee. Zij krijgen de komende twee jaar onder andere trainingen van internationale specialisten, een persoonlijke mentor en werken tegelijkertijd volwaardig mee in onze klinieken. Acht van de deelnemers gaan aan de slag in net zoveel Nederlandse klinieken. Natuurlijk hopen we dat dit voor hen het begin is van een langdurige loopbaan bij AniCura!

Mandy: "Ik hoop met meer zelfvertrouwen aan het werk te kunnen en meer voor de klant en hun huisdier te kunnen betekenen!"

Waarom het Graduate Programme?

Door de begeleiding van de collegebanken naar het werkende leven hoopt AniCura jonge dierenartsen een goede start te geven van hun carrière. Deze overgang van studie naar praktijk is voor jonge dierenartsen zoals bekend niet altijd eenvoudig, want voor het werken in de praktijk is een combinatie van veel kennis en verschillende soorten vaardigheden nodig.

Het graduate programme van AniCura

Denk bijvoorbeeld aan kennis en ervaring met specifieke technische handelingen of operaties. Hoe pas je klinisch denken toe binnen de praktijk, met de beperkte tijd die je hebt? Of: hoe werk je als team in de kliniek samen? Met begeleiding van een persoonlijke mentor, workshops van specialisten en trainingen in persoonlijke vaardigheden helpen we de dierenartsen op weg. Zodat zij met plezier in ons vakgebied blijven werken, want zij zijn onze toekomst!

 

Aanmelden Graduate Programme

Wil je je aanmelden voor het AniCura Graduate Programme of wil je meer weten? Laat het ons weten!

Studeer je binnenkort af als dierenarts en wil je ook deelnemen aan het programma? Neem voor meer informatie hierover, of over werken bij AniCura contact op met Sabrina Noordanus

Vacaturemelding aanzetten?

Wil je op de hoogte blijven vacatures bij AniCura? Meld je aan via onze connect button en ontvang vacatures op maat.

Werken bij AniCura

Wij gebruiken voor vacatures en informatie onze website werkenbij.anicura.nl. Hier vind je ervaringen, blogs en alle actuele vacatures bij AniCura.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd