Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Onze behandelingen en diensten

Zoekt u een bepaalde behandeling of dienst voor uw hond of kat? Of wilt u meer lezen over onze behandelingen? Ga naar uw dier en bekijk het overzicht. Dit overzicht is niet compleet, dus neem bij vragen gerust contact op met de kliniek bij u in de buurt.

Specialistische ziekenhuizen voor dieren

Bij AniCura heeft u de keuze tussen een dierenkliniek en dierenziekenhuis. Bij alle AniCura klinieken kunt u terecht voor goede zorg. Wilt u liever een specialist voor een behandeling, die deze operatie vaak uitvoert en hiervoor doorgeleerd heeft? Kies dan voor een dierenziekenhuis, waar vaak dierenarts-specialisten werken met de allerlaatste kennis en modernste technieken voor diagnose, behandeling en operatie.

Vragen?

Neem gerust contact op met de kliniek bij u in de buurt.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.