Onze behandelingen en diensten

Zoekt u een bepaalde behandeling of dienst voor uw hond of kat? Of wilt u meer lezen over onze behandelingen? Ga naar uw dier en bekijk het overzicht. Dit overzicht is niet compleet, dus neem bij vragen gerust contact op met de kliniek bij u in de buurt.

Ziekenhuizen voor dieren

Bij AniCura heeft u de keuze tussen een dierenkliniek, dierenziekenhuis en specialistisch dierenziekenhuis. Bij alle AniCura klinieken kunt u terecht voor goede zorg. Wilt u liever een specialist of expert voor een behandeling, die deze operatie vaak uitvoert en hiervoor doorgeleerd heeft? Kies dan voor een ziekenhuis, waar vaak dierenarts-specialisten en dierenarts vak-experts werken met de allerlaatste kennis en modernste technieken voor diagnose, behandeling en operatie.

Specialistische ziekenhuizen

Dierenziekenhuizen

Vragen?

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd