Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Limburg

AniCura Maastricht

Onze dierenartsen staan voor u klaar in Maastricht, of het nu is voor een consult, vaccinatie of onderzoek. Ook vindt u bij dierenkliniek AniCura Maastricht expertise in chirurgie, tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.

AniCura maastricht
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

043 356 0555

De Beente 28, 6229 AV Maastricht - Heugem

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

50 jaar dé dierenarts in Maastricht

Een betrouwbare partner voor u en uw huisdier voor al uw diergeneeskundige vragen: dat is waar we ons al 50 jaar als dé dierenarts in Maastricht voor inzetten. 

Voorheen Sterkliniek Maastricht

Inmiddels zijn van van de naam Sterkliniek Maastricht overgegaan naar de naam AniCura Maastricht. Voor u verandert er niets, behalve dat er met het netwerk van AniCura alleen maar meer kennis wordt gedeeld hoe meer dierenklinieken zich aansluiten. Dit is alleen maar beter voor de kwaliteit van zorg voor uw huisdier.

Meer mogelijk dan bij een gewone dierenkliniek 

Wij gaan verder dan de gewone dierenarts. Zo vindt u in onze dierenkliniek in Maastricht expertise in wekedelen chirurgie, tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.

Voor uitgebreid onderzoek beschikken we over de modernste techieken en apparatuur, zoals bloedanalyse apparatuur en in-house serumtesten. 

Katvriendelijke Dierenkliniek Maastricht 

Onze kliniek in Maastricht heeft het internationale keurmerk ‘Cat Friendly’. Als katvriendelijke kliniek hebben we de kennis en voorzieningen in huis om uw kat te helpen met professionele zorg in een zo’n prettig mogelijke omgeving voor uw kat.

Onze dierenartsen staan graag voor u in Maastricht klaar!

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen? Of wilt u een afspraak maken in onze kliniek aan De Beente 28 in Maastricht? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Maastricht
Boek bij een andere kliniek

Expertises van onze kliniek

Verzekering voor uw dier, wel of niet doen?

Natuurlijk wilt u het beste voor uw dier, ook als uw dier ziek is of zorg nodig heeft na een ongeluk. Overweegt u om een huisdierenverzekering te nemen, of twijfelt u of dit nodig is? Ons advies is om hierover goed na te denken, om zo te voorkomen dat u verrast wordt door hoge kosten. Zeker jonge dieren overkomt nog wel eens iets!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd