Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Overijssel

AniCura Deventer - Zandweerd

De best mogelijke zorg voor uw huisdier, dat kunt u verwachten van de dierenkliniek AniCura Deventer in de wijk Zandweerd. Of het nu is voor onderzoek, chippen of vaccinatie. Maak wel altijd even een afspraak. U parkeert bij ons gratis.

AniCura Deventer - Zandweerd
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0570 - 641 134

Constantijn Huygensstraat 35, 7412 MD Deventer

Routebeschrijving

Over AniCura Deventer Zandweerd

Van diagnose tot vaccinatie en operatie; er is vrijwel geen behandeling die niet door AniCura Deventer uitgevoerd kan worden.

Uw dierenarts in Zandweerd

Of het is nu voor vaccinatie, castratie, sterilisatie of een operatie, onze deskundige dierenartsen staan voor u klaar in onze kliniek aan de Constantijn Huygensstraat in de wijk Zandweerd te Deventer. 

Dierenkliniek Zandweerd of hoofdlocatie?

AniCura Deventer bestaat uit twee dierenklinieken: de hoofdlocatie en de locatie in Zandweerd. In onze locatie Zandweerd kunt u terecht voor controle, diagnostisch onderzoek en (kleinere) behandelingen bij uw huisdier. Denk bijvoorbeeld aan chippen, vaccinatie, nagels knippen, bloedonderzoek en urineonderzoek. 

Hoofdlocatie Dierenkliniek Deventer

Op onze hoofdlocatie in Deventer aan de Smeenkhof is er veel mogelijk aan aanvullend onderzoek, bijvoorbeeld röntgenonderzoek en echografie. Daarnaast is er veel expertise en ervaring in huis op het gebied van onder andere dermatologie, interne geneeskunde en tandheelkunde.

Vragen, of een afspraak maken bij de dierenarts?

Het team van dierenartsen en paraveterinairen staat graag voor u in Deventer - Zandweerd klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Deventer - Zandweerd
Boek bij een andere kliniek

Lees hier meer over onze behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd