Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Noord-Holland

AniCura Den Helder

Hoge kwaliteit van zorg voor uw huisdier, daar kunt u bij AniCura Den Helder op rekenen. Onze kundige dierenartsen staan in de moderne praktijk voor u klaar. Alle behandelingen gaan op afspraak, deze maakt u online of telefonisch.

AniCura den helder
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0223 620 006

Texelstroomlaan 82-a, 1784 ED Den Helder

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

De dierenarts in Den Helder

Wij van AniCura Den Helder heten u van harte welkom in onze dierenkliniek. Wij bieden betrokken zorg van hoge kwaliteit en nemen het erg serieus dat u uw dier aan ons toevertrouwd. 

Moderne apparatuur

Binnen de kliniek van AniCura Den Helder beschikken wij over een digitaal röntgenapparaat, echoapparaat en bloed- en urine analyse apparaten. Daarnaast kunnen wij ook celonderzoek en bacteriologisch onderzoek in huis doen. Omdat we dit dus niet hoeven op te sturen naar een laboratorium, krijgt u bij ons de uitslagen veel sneller dan bij de gewone dierenarts. 

Voorheen Sterkliniek Den Helder

Sterkliniek Den Helder is nu AniCura Den Helder. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Door deze samenwerking wordt de zorg die wij kunnen bieden steeds verbeterd. 

Katvriendelijke kliniek

Wij zijn een katvriendelijke dierenkliniek. Dit houdt in dat onze kliniek speciaal is ingericht om het bezoek aan de dierenarts voor uw kat zo stress-vrij mogelijk te laten verlopen. Zo is de wachtkamer voor katten gescheiden van honden en maken wij gebruik van een geruststellende spray in de spreekkamer. Onze dierenarts Stephanie is ook kattengedragskundige. 

Samenwerking met specialisten

Wanneer uw huisdier specialistische zorg nodig heeft, twijfelen wij geen moment om u door te verwijzen naar het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) in Amsterdam, Specialistische dierenkliniek Utrecht (SDU) of de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG) in Utrecht. Wij hebben goed contact metdeze verwijscentra en kunnen zo samen de beste zorg bieden aan uw huisdier.  

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Den Helder
Boek bij een andere kliniek

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd