Ons kwaliteitssysteem

Kwaliteit: wat betekent dat bij AniCura? Bij AniCura staat kwaliteit voorop. Wat verstaan wij onder kwalitatieve zorg? En wat betekent dit voor u en uw dier?

AniCura staat voor kwaliteit.

Niet de goedkoopste - wel de beste

Wij beseffen ons dat we niet altijd de goedkoopste zijn. Hoofdreden hiervoor is onze kwaliteit. Dat garanderen wij onze klanten dan ook graag op verschillende manieren.

Kwaliteit bij AniCura - wat is dat?

Wij vinden dat de diereneigenaren en huisdieren recht hebben op de beste diergeneeskunde zorg. In Nederland bestaan grote verschillen op het gebied van kwaliteit van diergeneeskunde. Hierin proberen we onze klanten wegwijs te maken met bijvoorbeeld onze Zorg Wijzer.

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg werken we vanuit ons eigen Europese ontwikkelingsprogramma QualiCura continu aan de verdere ontwikkeling en verbetering van onze zorg. Daarnaast werken we met het Nederlandse Kwaliteit Management Systeem. In dit artikel leest u meer over dit systeem.

Kwaliteits Management Systeem (KMS)

Wat heeft uw dier en u als eigenaar aan ons Kwaliteit Management Systeem? En wat betekent deze controle voor onze klinieken? In deze video legt dierenarts en kwaliteitsmanager veterinair Annemiek van den Noort uit wat het Kwaliteits Management Systeem van AniCura voor u en uw dier betekent.

Scholing

Coassistenten en extern onderwijs

Coassistenten zijn de toekomst en daar dragen we graag aan bij. Ben jij student diergeneeskunde en op zoek naar extern onderwijs bij een dierenarts? Ga dan naar: Coschappen

Nascholing

Als onderdeel van hoogkwalitatieve nascholing staan we ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Dierenartsen - het CKRD. Lees meer op: Nascholing

Lees meer

Meer over kwaliteit

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd