Noord-Holland

AniCura Naarden-Bussum

Bij de dierenartsen van AniCura Naarden-Bussum vindt u uitgebreide mogelijkheden aan zorg voor uw geliefde gezelschapsdier. U bent van harte welkom, maak wel altijd een afspraak.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Wij willen de beste zorg geven aan uw huisdier én daarbij de beste service aan u als baasje verlenen

Dé dierenkliniek van Bussum en Naarden

Dat u zich vertrouwd voelt bij ons in de kliniek, dat vindt het team van dierenkliniek Naarden-Bussum belangrijk. Met moderne apparatuur en veel kennis bieden we hoge kwaliteit. Zonder u als baasje uit het oog te verliezen.

Breed aanbod van diensten

Natuurlijk bent u met uw dier gewoon welkom voor vaccinatie, castratie/sterilisatie en een consult. Daarnaast hebben we bijzondere expertise in echografie, röntgen en laparoscopische sterilisatie. Met een eigen laboratorium krijgt u dezelfde dag nog uitslag van bijvoorbeeld bloed- en urineonderzoek. Lees ook: onze expertises

Konijnen en knaagdieren

Met uw konijn of knaagdier bent u zeker bij ons aan het juiste adres. Onze dierenarts Fred van der Kolk heeft jarenlange ervaring met de zorg voor deze dieren. 

Afspraak bij dierenarts in Bussum of Naarden?

Heeft u een vraag over uw dier? Of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen in de kliniek aan de Brinklaan in Bussum? Neem gerust even contact met ons op, we staan voor u klaar. Of maak eenvoudig online een afspraak via onze website. 

Onze behandelingen en diensten

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd