Noord-Brabant

AniCura Oss

De dierenartsen van AniCura Oss zijn uw betrouwbare en behulpzame eerste aanspreekpunt voor de zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. Ook hebben we veel expertise in kanker bij huisdieren en tandheelkunde. We helpen u graag, maak wel altijd even een afspraak.

AniCura Oss
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0412 656767

oss@anicura.nl

Obrechtstraat 2, 5344 AT Oss

Routebeschrijving

Over AniCura Oss

Persoonlijk contact en dierenzorg van hoge kwaliteit in een modern uitgeruste kliniek. Dat is waar AniCura Oss voor staat. Hier leest u meer over ons

De dierenartsen van Oss

Medelevende dierenartsen met hart voor het vak, dat vindt u bij dierenkliniek AniCura Oss. We nemen de tijd voor u en we doen wat we beloven. Met ons team van vier dierenartsen en vijf paraveterinairen doen we er alles aan om het bezoek van uw huisdier en u zo aangenaam mogelijk te maken. 

Moderne dierenkliniek

In ons ruime pand, dat we delen met de landbouwhuisdierenpraktijk de Overlaet, hebben we ruimte voor aanvullende onderzoeken, zoals röntgen, echo, uitgebreide gebitsdiagnostiek en bloedonderzoek. Ook vindt u in onze dierenkliniek in Oss expertise in internistische ziektes en gebitsbehandelingen. Lees ook: onze expertises

De dierenartsen van AniCura Oss staan voor u klaar!

Wil u een afspraak bij een van onze dierenartsen in de kliniek aan de Obrechtstraat 2 in Oss? Of heeft u een vraag? Neem gerust vlijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Medicijnen en voeding bestellen

Medicijnen en voer bestellen? Ga naar het Bestelformulier van AniCura Oss.

Haal uw bestelling binnen twee weken op, dat kan zonder afspraak op maandag en donderdag tot 17.30 uur en op dinsdag, woensdag en vrijdag tot 16.30 uur. U bent verplicht uw geplaatste bestelling te komen ophalen.

Betaling van bestellingen is bij ons met PIN.

Wij hebben vaste bestelmomenten in de kliniek. Voor medicijnen kunt u voor donderdag 15:00 uur bestellen.

Behandelingen

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Let op, bestel voor 22 februari uw medicijnen

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd