🦷 Maand van het gebit 🦷

Gratis gebitscontrole. Alleen in februari bij AniCura Stroowaert. Maak een afspraak!

Oud-Beijerland

Oud-Beijerland Dierenziekenhuis

U bent van harte welkom in onze moderne, duurzame dierenkliniek in Oud-Beijerland. Naast de algemene diergeneeskundige zorg, behandelen onze dierenartsen dieren op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde. Maak wel altijd even een afspraak.

Dierenarts Oud-Beijerland hond kat
Voor diereigenaren

Lees meer over onze behandelingen

Behandelingen

Contact

0186 - 612 066

stroowaert@anicura.nl

Stougjesdijk 294b, 3261 KW Oud-Beijerland

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over AniCura Stroowaert

Hoe is AniCura Dierenartsen Stroowaert ontstaan? En wat maakt de kliniek zo bijzonder?

Uw dierenarts in Oud-Beijerland

AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland is de hoofdlocatie van de Stroowaert klinieken. In onze moderne en duurzame dierenkliniek hebben wij de mogelijkheid om extra zorg te bieden op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde.

De dierenartsen en paraveterinairen streven ernaar om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen, zodat u met een goed gevoel weer naar huis gaat. 

Voorheen Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert 

De AniCura Stroowaert dierenklinieken waren voorheen Sterklinieken Dierenartsen Stroowaert. De overstap naar AniCura is gemaakt om met meer dierenartsen en specialisten in het hele land samen te werken en zo betere zorg aan uw huisdier te kunnen bieden. 

Expertises bij AniCura Oud-Beijerland 

Wij helpen u en uw huisdier graag met alle reguliere zorg, maar kunnen ook extra zorg bieden op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde.Ook beschikken we over een dentaal röntgenapparaat waarmee we gebitsproblemen goed in kaart kunnen brengen. Lees ook: onze expertises

Afspraak bij een dierenarts in Oud-Beijerland?

Wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen in Oud-Beijerland? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Dierenklinieken Stroowaert 

AniCura Stroowaert bestaat in totaal uit drie dierenklinieken. De locatie Oud-Beijerland is onze hoofdlocatie. De andere twee locaties zijn AniCura Stroowaert in Strijen en AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland Jordaensdreef

Open dag vanwege dertigjarig bestaan

Zaterdag 5 november vond bij Anicura Dierenziekenhuis Stroowaert de open dag plaats vanwege het dertigjarig bestaan van de dierenartsenpraktijk. Al snel na tien uur vulde de ruimte zich met veel belangstellenden.

Overal werd uitleg bijgegeven er waren instructieve filmpjes over een aantal ingrepen. Er werd zelfs bij een hond een echo gemaakt waarbij men direct mee kon kijken. Ook de nieuwe CT-scan kon zich in warme belangstelling verheugen.

Op de eerste verdieping was er veel belangstelling voor de verhalen over vroeger tijden van Anton Fennema en de mogelijkheden van nu betreffende de revalidatie van honden na orthopedische ingrepen. Het enthousiasme bij de kinderen spatte ervan af. In de spreekkamer konden ze oefenen met hechten een oorkonde krijgen: “dierenarts voor 1 dag.”

De prijsvraag waarbij men het aantal rassen in een van de honden van onze assistente Romy kon raden was een groot succes. Daarbij moest men om deel te mogen nemen een donatie aan de aanwezige Dierenambulance Hoeksche Waard doen.

Aan het einde van de open dag konden we hen een Cheque van 495 euro overhandigen voor hun zegenrijke werk. Het was voor iedereen een geslaagde dag.

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Doe mee: hardloopevent met uw hond 19 november

Nieuwe klant?

Bent u nieuw bij AniCura Oud-Beijerland? Schrijf uw dier alvast online in via het inschrijfformulier.

Meld je nu aan

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd