Zo staan wij 24/7 voor u klaar

De kwaliteit van onze dierenzorg moet perfect zijn. Hier doen we geen concessies in. We zijn trots op onze goede reputatie, investeren flink om onze expertise te blijven uitbreiden en bieden voor al onze klinieken toegang tot state-of-the-art apparatuur.

Maar het allerbelangrijkste vinden we de zorg voor uw huisdier én voor u.

Uw huisdier is in goede handen

Wij willen dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw huisdier bij ons. Daarom nemen we altijd de tijd om alles goed uit te leggen. Zo weet u als eigenaar altijd wat er bij uw huisdier gaat gebeuren. Het kan zijn dat we tijdens een operatie onverwachts iets moeten aanpassen. Mocht dit zo zijn, dan stellen we u altijd zo snel mogelijk op de hoogte.

Het kan zijn dat u buiten onze normale openingstijden ineens voor een probleem komt te staan. Wij zijn altijd bereikbaar voor spoedgevallen en bespreken op zo’n moment met u of u echt direct langs moet komen, of dat u tot de volgende dag kunt wachten. Om dit te kunnen doen, investeren we veel in een 24/7 bezetting. Zodat u ook altijd ‘s nachts of in het weekend bij ons terecht kunt voor een spoedgeval.

Altijd de juiste producten

Onze dierenartsen en specialisten hebben samen de juiste medicijnen en producten geselecteerd. Deze kunt u bij de balie van onze klinieken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan antiworm- en antivlooienmiddelen, speciale dieetvoeding en supplementen om uw huisdier er weer bovenop te helpen, of om problemen te voorkomen.

Experts en specialisten

Onder onze medewerkers bevinden zich een groot aantal Europese specialisten (zogeheten Diplomates) en experts op bepaalde vakgebieden. Veel van deze dierenartsen doen ook onderzoek en/of geven cursussen aan andere dierenartsen. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een toonbeeld van geavanceerde diergeneeskunde.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd