Over AniCura

Onze betrokken dierenartsen en specialisten zijn er voor u en uw dier, of het nu is voor preventieve zorg, gewone dierzorg of speciaslistische ziekenhuiszorg.
Daarom AniCura

Samen geven we vorm aan de toekomst van de veterinaire zorg door samenwerking en kennisdeling in een op waarden gebaseerde organisatie.

Waarden van AniCura

AniCura is een op waarden gebaseerde organisatie. We delen vijf leidende principes die alle medewerkers in dezelfde richting leiden.

  • Samen: in ons team speelt iedereen een belangrijke rol. Iedereen leert van elkaar. Onze samenwerking gaat over grenzen (klinieken + landen). We zijn er voor elkaar en bieden hulp waar nodig, ongeacht functies en titels. We werken samen met onze klanten in het belang van het dier.
  • Verantwoordelijkheid en initiatief: We zijn ondernemend en nemen onze verantwoordelijkheid. We zien kansen en spelen erop in. We zijn niet bang om oude werkwijzen te heroverwegen en durven vernieuwend te zijn. Elk contact met de klant is belangrijk - we doen altijd een stapje extra.
  • Liefdevolle zorg: het welzijn van het dier is onze grootste grootste verantwoordelijkheid. We geven net zo veel om mensen als om dieren. We zien het huisdier als een familielid We tonen altijd medeleven, betrokkenheid en liefde. We behandelen iedereen met respect en begrip.
  • Expertise en ontwikkeling: we willen altijd meer leren en ontwikkelen. We delen onze kennis graag. We lopen voorop in ontwikkelingen en zorgen voor vooruitgang. We gaan voor wetenschappelijk onderbouwde methodes. We leveren altijd kwaliteit, op een menselijke manier.
  • Eerlijk en open: we praten duidelijke taal, zodat iedereen ons begrijpt. We gaan uit van goede bedoelingen en stellen feiten vast. We praten alleen mét elkaar en niet voor elkaar. We gaan een moeilijk gesprek niet uit de weg. We geven onze fouten toe en zorgen dat we ervan leren.

Meer over onze waarden? Ga naar de AniCura Group website (EN), bijvoorbeeld over Value Based Leadership

Visie

Onze visie:

"Shape the future of veterinary care, together"

We werken naar onze visie door toonaangevende veterinaire kunde en kennis te vergaren en ons te concentreren op continue ontwikkeling van kwaliteit en service.

Meer over onze waarden? Ga naar: AniCura Group (EN)

Werken bij AniCura?

Hiervoor gebruiken wij onze vacaturewebsite. Ga naar: werkenbij.anicura.nl

Contact

Contact opnemen met uw kliniek, vanuit de pers, of om een andere reden? Navigeer naar: Contact

Werken bij AniCura

Wij investeren in jou. Blije medewerkers maken blije diereneigenaren. En het zorgt voor een sfeer op de werkvloer waarin je kunt blijven leren. Ontwikkeling en hoge kwaliteit zijn belangrijk bij AniCura, om samen de allerbeste zorg te kunnen bieden. Jouw inzet, groei en liefde voor dieren bepalen de diergeneeskunde van de toekomst.

Feedback of klacht

Heeft u een klacht, of wilt u laten weten dat u blij bent met de zorg van uw AniCura kliniek? Laat het ons weten!
Lees verder

Vragen?

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd