Toggle menu

Over AniCura

Katt i famnen

AniCura is een van Europa’s toonaangevende aanbieders van hoogkwalitatieve veterinaire zorg voor gezelschapsdieren. De onderneming is ontstaan uit de gedachte dat het delen van kennis en middelen de veterinaire zorg ten goede komt.

AniCura kwam in 2011 voort uit de eerste fusie van zorgvuldig geselecteerde dierenziekenhuizen in Scandinavië. Tegenwoordig staat het model voor gespecialiseerde veterinaire zorg en is het een gewaardeerde partner van dierenbezitters en verwijzende dierenartsen in Noord-Europa.

Binnen de onderneming vindt u een compleet aanbod aan medische en chirurgische diensten. Dit omvat alles van preventieve zorg en basisziekenzorg tot geavanceerde diagnostiek, intensieve zorg, chirurgie en orthopedie. AniCura biedt tevens revalidatie, fysiotherapie en voedingsadviezen, evenals geselecteerde diervoeders en zorgproducten.

AniCura omvat een aantal van de meest gerenommeerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken van Europa, hetgeen unieke mogelijkheden biedt tot samenwerking, het delen van kennis en het verkrijgen van toegang tot geavanceerde competenties. De onderneming ontvangt jaarlijks ca. één miljoen patiënten en is een toonaangevende opleidings- en verwijsinstantie.

Onze visie is gezamenlijk de veterinaire zorg van de toekomst te creëren door middel van betrouwbare zorg van hoge kwaliteit in combinatie met continue beschikbaarheid.

Meer over AniCura

Klik op onderstaande link om meer te lezen over onder meer onze geschiedenis, feiten en ontwikkeling en managementfuncties.