Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Overijssel

AniCura Deventer

De best mogelijke zorg voor uw huisdier, dat kunt u verwachten van de dierenartsen van AniCura Deventer. Wilt u uw dier laten vaccineren of steriliseren? We helpen uw hond, kat of konijn graag. Maak wel altijd even een afspraak. U parkeert bij ons gratis.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0570- 653 000

deventer@anicura.nl

Smeenkhof 12, 7429 AX Deventer

Routebeschrijving

Over AniCura Deventer

Onze dierenkliniek biedt de best mogelijke zorg voor uw huisdier. Er is vrijwel geen behandeling die niet bij ons kan worden uitgevoerd: van diagnose en opname tot pijnbestrijding en controle.

Uw dierenarts in Deventer

Of het is nu voor vaccinatie, castratie of een operatie, onze deskundige dierenartsen staan voor u klaar in onze kliniek aan de Smeenkhof in Deventer. Onze dierenartsen hebben daarnaast expertise in onder andere dermatologie, tandheelkunde en interne geneeskunde. 

Moderne technieken

Er is veel aan zorg bij ons in de dierenkliniek in Deventer mogelijk: van diagnose en opname tot pijnbestrijding en controle. Met de modernste technieken helpen we uw dier snel met goede zorg. Naast een uitgebreid laboratorium voor onder andere bloed- en urineonderzoek, maken we gebruik van moderne anesthesiemiddelen. 

Twee dierenklinieken in Deventer

Onze hoofdlocatie vindt u aan de Smeenkhof 12 in Deventer. Sinds een aantal jaren hebben we ook een dierenkliniek in Deventer Zandweerd. Ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen staan hier voor u klaar voor consult en kleine behandelingen. Voor grotere behandelingen kan het zijn dat we u doorverwijzen naar onze hoofdlocatie. 

Vragen, of een afspraak maken bij de dierenarts?

Het team van dierenartsen en paraveterinairen staat graag voor u in Deventer klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Deventer
Boek bij een andere kliniek

Van dermatologie tot tandheelkunde

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd