Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Friesland

AniCura Leeuwarden

Liefdevolle zorg voor uw huisdier: het team van dierenartsen en assistenten van dierenkliniek AniCura Leeuwarden staat voor u klaar! In onze moderne en ruime kliniek is veel mogelijk, van echografie tot laparoscopische sterilisatie en röntgen.

AniCura Leeuwarden
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

058 - 212 38 91

leeuwarden@anicura.nl

Jelsumerstraat 47, 8917 EM Leeuwarden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

​Uw dierenarts in Leeuwarden

Bij de dierenartsen van AniCura Leeuwarden vindt u liefdevolle en de best mogelijke zorg. Met een groot en hecht team van dierenartsen en jarenlange kennis en ervaring staan wij ècht voor hoge kwaliteit van zorg.

Moderne dierenkliniek aan Jelsumerstraat

Het bezoek van u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken, dat vinden we belangrijk. Denk aan een hoog plekje waar uw kat rustig kan wachten en een persoonlijk ontvangst door een van onze assistenten.

Al meer dan 30 jaar de dierenarts in Leeuwarden

Wij gaan verder dan een gewone dierenarts. Voordat we beginnen met een behandeling onderzoeken we uw dier goed om zo tot goede diagnose te komen. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: van echografie, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek, röntgenapparatuur tot de apparatuur voor alle soorten van kijkoperaties. 

Afspraak bij dierenarts in Leeuwarden? 

Wilt u langskomen bij onze dierenartsen aan de Jelsumerstraat 47 in Leeuwarden? Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

Voorheen Sterkliniek Leeuwarden

Voorheen heetten wij Sterkliniek Leeuwarden. Meer weten? Lees hier over onze naamswijziging.

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd