Friesland

AniCura Leeuwarden

Liefdevolle zorg voor uw huisdier: het team van dierenartsen en assistenten van dierenkliniek AniCura Leeuwarden staat voor u klaar! In onze moderne en ruime kliniek is veel mogelijk, van echografie tot laparoscopische sterilisatie en röntgen.

AniCura Leeuwarden
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

058 - 212 38 91

Jelsumerstraat 47, 8917 EM Leeuwarden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

​Uw dierenarts in Leeuwarden

Bij de dierenartsen van AniCura Leeuwarden, voorheen Sterkliniek Leeuwarden, vindt u liefdevolle en de best mogelijke zorg. Met een groot en hecht team van dierenartsen en jarenlange kennis en ervaring staan wij ècht voor hoge kwaliteit van zorg.

Moderne dierenkliniek aan Jelsumerstraat

Het bezoek van u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken, dat vinden we belangrijk. Denk aan een hoog plekje waar uw kat rustig kan wachten en een persoonlijk ontvangst door een van onze assistenten.

Al meer dan 30 jaar de dierenarts in Leeuwarden

Wij gaan verder dan een gewone dierenarts. Voordat we beginnen met een behandeling onderzoeken we uw dier goed om zo tot goede diagnose te komen. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: van echografie, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek, röntgenapparatuur tot de apparatuur voor alle soorten van kijkoperaties. 

Afspraak bij dierenarts in Leeuwarden? 

Wilt u langskomen bij onze dierenartsen aan de Jelsumerstraat 47 in Leeuwarden? Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd