Gefeliciteerd met jouw nieuwe kitten!

Je gaat een spannende tijd tegemoet! De eerste periode met een kitten is een leuke tijd waarin je jouw nieuwe maatje leert kennen. Je zal verder in jouw rol als kattenbaasje groeien. Maar het kan ook uitdagend zijn, met onvoorspelbaar gedrag, zorgen over jouw kitten en veel vragen. Kittens zijn schattig, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Jij wilt het beste leven voor je nieuwe kitten en wij zijn er om je te helpen.
Meld je aan voor de Kitten Wijzer

Kittengids

Wat fijn dat je kitten er eindelijk is! We helpen je graag om een veilig en gelukkig leven te creëren voor je kitten. In deze mobielvriendelijke Kittengids hebben onze dierenartsen veel tips en feitjes verzameld die je hierbij kunnen helpen. Download nu de Kittengids en maak er samen met je nieuwe kitten een mooie tijd van!

Een digitale Kitten Wijzer voor jou en je maatje.

Met de Kitten Wijzer helpen we jou als nieuw of toekomstige kitteneigenaar op weg, met onze Kittengids en Kittennieuwsbrief. We geven tips en advies over hoe je voor je kitten kunt zorgen en hoe je een fijn leven creëert voor je kitten. Meld je aan en je krijgt bij de eerste afspraak in onze kliniek een superleuke kittenbox ter waarde van ruim 30 euro cadeau!
Meld je aan voor de Kitten Wijzer
kitten

Kitten-expert?

Hoeveel weet je over je kitten?

  1. Doe onze quiz en ontdek hoeveel je weet 😼 Start de quiz

  2. Wat is goed voer voor je kitten?

  3. Welke kattenbakvulling is het beste?

  4. Moet je je kat laten vaccineren als het een binnenkat is?

  5. Moeten binnenkatten gevaccineerd worden?

  6. Welke wormen komen het meest voor bij katten?

  7. Kun je katten koemelk geven?

Welk ras past bij jou?

Alle katten hebben zorg, liefde en activiteit nodig. Maar verschillende rassen hebben verschillende behoeften. Doe onze Kattenras Wijzer en kom erachter welke kat bij jou en jouw levensstijl past!

Eindelijk, je katachtige vriend is hier!

Eindelijk is je kitten er! Tijd om te leren hoe je het allerbeste baasje wordt. Je zal veel vragen hebben en er komen ongetwijfeld uitdagingen op je pad. Wij zijn er om je op weg te helpen!
Lees meer tips over de verzorging van jouw kitten

Kattenbaasje - een leuke uitdaging

Kittens zijn schattig, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het leven met een kitten kan ook onvoorspelbaar zijn... Maak je huis dan ook kitten-proof.

Wij zijn er voor jou en je nieuwe kitten!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd