Gratis gebitscheck & puppy/kittenconsult

Wij bieden het hele jaar door gratis gebitschecks aan en gratis puppy/kittenconsulten bij een paravet. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Noord-Brabant

AniCura Dierenkliniek Eersel

Welkom bij AniCura Eersel, een moderne en goed uitgeruste dierenkliniek. Dit betekent dat we alles in huis hebben om uw dier er weer bovenop te helpen. Maak nu eenvoudig een afspraak.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0497 - 51 80 00

eersel@anicura.nl

Wolverstraat 21, 5525 AR Duizel

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Onze expertises

Naast basiszorg bieden we veel expertise op het gebied van orthopedie, cardiologie, urulogie, radiologie, echografie en vruchtbaarheidstrajecten.

Expertises van dierenkliniek AniCura Eersel

Bij dierenkliniek AniCura Eersel kunt u rekenen op de beste zorg voor uw huisdier, met in ons achterhoofd de wensen en mogelijkheden van u als baasje.

Onze dierenartsen werken uitsluitend met de modernste apparatuur om de juiste diagnose voor uw huisdier te vinden. Lees meer: onze expertises

Meer dan een gewone dierenarts

Naast de alledaagse zorg, heeft ons team van dierenartsen veel expertise op het gebied van orthopedie, cardiologie, urologie, radiologie, echografie en vruchtbaarheidstrajecten. Daarnaast hebben wij ook een CT-scan in de kliniek. Lees ook: onze expertises

Kwaliteit staat voorop bij dierenkliniek AniCura Eersel

Om uw huisdier de beste zorg te bieden, is het belangrijk om de kwaliteit van de dierenkliniek zo hoog mogelijk te houden. Al onze medische apparatuur krijgt daarom eens in de paar maanden een controle. Ook hechten wij veel waarde aan de kwaliteitsrichtlijnen van AniCura op het gebied van hygiëne en medicijnen. Lees meer: kwaliteit

CT-scan bij AniCura Eersel

Als uw hond bijvoorbeeld een botbreuk, gewrichtsprobleem of inwendig probleem heeft, kan uw dierenarts u adviseren om een CT-scan te laten maken. Dit advies krijgt u als het de beste of zelfs de enige manier is om een diagnose te kunnen stellen. En een juiste diagnose betekent dat we uw hond zo snel mogelijk de allerbeste zorg kunnen geven. Lees meer: CT-scan hond

Wij staan voor kwaliteit

Lees meer:

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • AniCura Dierenkliniek Eersel verhuist naar Agiofabriek

  • Dierenarts Maarten Kappen met pensioen

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Succesverhalen

Benieuwd naar de verhalen achter de dieren in onze dierenkliniek?

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd