Zeeland

AniCura Dierzorg - Heinkenszand

Naast het bieden van goede zorg, vinden we het belangrijk dat u én uw dier zich prettig voelen in de kliniek. Bij AniCura Dierzorg staan u en uw dier centraal. U vindt ons ook in Kruiningen.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0113 - 568 558

dierzorg@anicura.nl

Guldenroedestraat 12, 4451 LP Heinkenszand

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Heinkenszand

Bij ons staat uw dier altijd op de eerste plaats. Met een goede samenwerking en veel aandacht en passie, werkt ons team elke dag voor betere zorg. U vindt bij ons een moderne kliniek waar onwijs veel mogelijk is. Wees van harte welkom, maar maak wel eerst een afspraak. 

AniCura Dierzorg in Kruiningen

Onze andere kliniek onder AniCura Dierzorg vindt u in Kruiningen. Ook hier werken onze dierenartsen en paraveterinairen met passie aan de beste zorg voor uw dier. 

Persoonlijke aandacht

Bij een ziek dier hoort vaan een bezorgde eigenaar. U wilt natuurlijk graag weten wat er aan de hand is, wat wij kunnen doen om uw dier zich weer beter te laten voelen en ook wat u zelf kunt doen. 

Wij willen u graag helpen om duidelijkheid te krijgen op uw vragen en uw zorgen verminderen. Daarom geven wij extra aandacht aan een heldere uitleg voor, tijdens en na een behandeling. Ook mag u van ons verwachten dat wij u regelamatig bellen als uw dier bij ons op de intensieve zorg afdeling moet blijven. 

Kwaliteit

Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, nascholing van onze dierenartsen en samenwerking met specialisten, zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van de kwaliteit in onze dierenkliniek.

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd