Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zeeland

AniCura Dierzorg - Heinkenszand

Naast het bieden van goede zorg, vinden we het belangrijk dat u én uw dier zich prettig voelen in de kliniek. Bij AniCura Dierzorg staan u en uw dier centraal. U vindt ons ook in Kruiningen.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0113 - 568 558

Guldenroedestraat 12, 4451 LP Heinkenszand

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Heinkenszand

Bij onze dierenartsen en paraveterinairen staat uw dier altijd op de eerste plaats. Met een goede samenwerking en veel aandacht en passie, werkt ons team elke dag voor betere zorg. U vindt bij ons een moderne dierenkliniek waar onwijs veel mogelijk is. Wees van harte welkom, maar maak wel eerst een afspraak. 

Wilt u een kijkje nemen in onze dierenkliniek in Zeeland? We heten u van harte welkom in onze dierenkliniek aan de Guldenroedestraat 12 in Heinkenszand.

Persoonlijke aandacht van onze dierenartsen

Bij een ziek dier hoort vaan een bezorgde eigenaar. U wilt natuurlijk graag weten wat er aan de hand is, wat wij kunnen doen om uw dier zich weer beter te laten voelen en ook wat u zelf kunt doen. 

Wij willen u graag helpen om duidelijkheid te krijgen op uw vragen en uw zorgen verminderen. Daarom geven wij extra aandacht aan een heldere uitleg voor, tijdens en na een behandeling. Ook mag u van ons verwachten dat wij u regelamatig bellen als uw dier bij ons op de intensieve zorg afdeling moet blijven.

Kwaliteit

Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, nascholing van onze dierenartsen, een eigen kwaliteitssysteem en samenwerking met dierenarts-specialisten, zijn wij altijd bezig met het ontwikkelen van de kwaliteit in onze dierenkliniek.

Ook in Kruiningen

De andere locatie van AniCura Dierzorg bevindt zich in Kruiningen.

Meer over ons

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierzorg - Heinkenszand
Boek bij een andere kliniek

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd