Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Rijngeest - Oegstgeest

Ons hechte en vaste team in Oegstgeest helpt uw huisdier en u graag met hoogwaardige en liefdevolle zorg. Maak wel altijd even een afspraak.

Dog resting in forest
Voor diereigenaren

Net een stapje verder dan een gewone dierenarts

Onze expertises

Contact

071 – 51 56 16 1

rijngeest@anicura.nl

President Kennedylaan 260, 2343 GX Oegstgeest

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over AniCura Dierenkliniek Rijngeest

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest vindt u hoogwaardige zorg voor uw huisdier in een toch gemoedelijke sfeer.

Al 40 jaar een begrip in de regio

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest in Oegstgeest gaan we net een stapje verder dan een gewone dierenarts: met moderne technieken helpen we u met een juiste diagnose en gerichte behandeling voor uw huisdier. U vindt ons ook in KatwijkRijnsburgVoorhout en Noordwijk.

Uw AniCura dierenarts in Oegstgeest

Met de modernste technieken helpen onze dierenartsen in Oegstgeest uw dier snel met de juiste diagnose en zorg. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken in echografie, digitale röntgen, verschillende kijkoperaties en laboratoriumonderzoek.

Uiteraard doen wij niets zonder overleg met u: we bekijken samen wat voor uw dier en uw situatie de beste keuze is.

Meer mogelijk dan bij gewone dierenarts

Natuurlijk kunt u gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een consult, vaccinatie of castratie/sterilisatie. Daarnaast hebben we veel exertise in onder andere orthopedie en tandheelkunde. Ook hebben we een zelf een CT-scan in huis, waarmee we nog nauwkeuriger en sneller diagnoses kunnen stellen. Lees ook: Expertises

Oog voor u en uw dier

Een bezoek aan de dierenarts kan voor een huisdier spannend zijn. We doen er alles aan om het bezoek zo prettig mogelijk te maken. Zo werken we alleen op afspraak en plannen we voldoende tijd in voor een afspraak. We leren onze klanten zo echt kennen.

Afspraak bij dierenarts in Oegstgeest?

Heeft u een vraag, of wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen in onze kliniek aan de President Kennedylaan 260 in Oegstgeest? Maak eenvoudig online een afspraak of neem bij vragen of twijfels gerust contact met ons op. We helpen u graag!

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd