Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Drenthe

AniCura Diergeneeskundig Centrum Hopmans - Roden

Wilt u langskomen voor een bezoek aan onze kliniek? Bel dan bij voorkeur in de ochtend met 050 - 501 55 00. De assistente maakt een afspraak met u bij de juiste dierenarts in Roden of Groningen.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Naar onze website

Bekijk voor alle informatie onze eigen website.

Uw dier, onze zorg

Ons team staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u en uw dieren klaar! Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop! Uw dieren worden in onze klinieken omringd door professionele zorg, moderne apparatuur en de beste behandelmethodes.

Bent uw doorverwezen door uw eigen dierenarts voor verder onderzoek of een specialistische behandeling? Wij helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie of een afspraak te maken.

Afspraak plannen

Wilt u langskomen voor een bezoek aan onze kliniek? Bel dan bij voorkeur in de ochtend met 050 - 501 55 00. De assistente maakt een afspraak met u bij de juiste dierenarts in Roden of Groningen.

U kunt ons telefonisch bereiken op:

Maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur.
Zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Spoed dierenarts Roden

Bel bij spoedgevallen of dringende vragen (buiten deze openingstijden) ons spoednummer: 06 - 54 79 37 01.

Elke eerste maandag van de maand tussen 10.00 en 12.00 zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kunt u bellen met het spoednummer.

Openingstijden balie en apotheek

In Roden kunt u voor informatie, medicijnen en diervoeding bij de balie terecht op: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 19.30 uur.
Zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Parkeren kunt u bij ons naast de deur!

Locatie in Groningen

Bij AniCura Hopmans - Groningen kunt u voor informatie, medicijnen en diervoeding bij de balie terecht: maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 18.30 uur.

Klantervaringen

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd