Drenthe

AniCura DC Hopmans - Roden

De betrokken dierenartsen van AniCura Hopmans staan 24/7 voor u en uw dier klaar. Er is bij ons veel aan zorg mogelijk, meer dan bij de eerstelijns dierenarts.

Voor diereigenaren

Online afspraak maken

Afspraak maken

Expertises van ons ziekenhuis

Ons motto: eerst de goede diagnose, dan de optimale zorg! In ons ziekenhuis voor dieren is er meer mogelijk dan in een gewone dierenkliniek. Van orthopedie, cardiologie, endoscopie tot dermatologie.

De betrokken dierenartsen van AniCura Hopmans staan 24/7 voor u en uw dier klaar. Er is bij ons veel aan zorg mogelijk, meer dan bij de eerstelijns dierenarts. Met de laatste kennis, veel ervaring en moderne apparatuur helpen we uw dier met de best mogelijke zorg.

AniCura Hopmans

Al bijna 40 jaar staan we klaar voor huisdieren in de regio. Met een hecht team dierenartsen en paraveterinairen zorgen we ervoor dat uw dier liefdevol en deskundig geholpen wordt. Per jaar behandelen we ruim 5000 patiënten met eerstelijns zorg en verwijszorg.

Top bedrijf met vakkundige mensen, gaan zowel goed met dieren als met mensen om. Ik rijd graag voor deze service een aantal km. 

Margreet via Google Reviews

Liefdevolle en deskundige zorg

AniCura Hopmans is een dierenziekenhuis waar meer mogelijk is dan bij een gewone dierenarts. Zo hebben veel van onze dierenartsen expertise opgebouwd in een bepaald vakgebied. Buiten het bieden van zorg op hoog niveau, vinden we goede communicatie erg belangrijk. We horen altijd graag wat uw wensen als eigenaar zijn. Zo zorgen we er samen voor dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Spoed buiten openingstijden

Voor spoedgevallen zijn wij voor onze vaste klanten dag en nacht bereikbaar. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 06 - 54 79 37 01. Bent u geen klant bij ons? Dan vragen wij u dringend om eerst contact op te nemen met uw eigen dierenarts. Uw dierenarts kan indien noodzakelijk naar ons doorsturen, nadat deze eerst zelf telefonisch contact met ons heeft opgenomen.

Ook in Groningen

DC Hopmans heeft naast de locatie in Roden ook nog een locatie in Hoogkerk - Groningen

Ze nemen alle tijd voor jou en je huisdier, en geven uitstekend eerlijk advies. Geen onnodig hoge kosten.

Marcel via Google Reviews

AniCura Hopmans: verwijzingen uit heel Nederland

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij DC Hopmans - Roden
Boek bij een andere kliniek

Behandelingen en diensten

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Openingstijden feestdagen

  • Nieuwe website - uw vertrouwde team!

Opname in onze kliniek

Soms is het nodig om uw dier op te nemen voor één of meerdere dagen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als uw dier medicijnen nodig heeft die via een infuus gegeven worden, als uw dier erg benauwd is of als het erg ziek is. We begrijpen dat de opname voor u als eigenaar spannend kan zijn. Hier leest u meer over opname in ons ziekenhuis.

Uw kat bij de dierenarts

Een bezoek aan de dierenarts is voor de meeste katten een stressvolle gebeurtenis. Om dit bezoek voor uw kat wat aangenamer en 'kat-vriendelijker' te maken hebben wij verschillende maatregelen getroffen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd