Noord-Brabant

AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk

Liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze! Zo behandelen wij onze eigen huisdieren tenslotte ook. De dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk staan voor u en uw dier klaar. Maak eenvoudig online een afspraak.

Sleeuwijk baasje met hond in de wachtkamer
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0183 - 30 17 08

Loevestein 2, 4254 EH Sleeuwijk

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Oog voor uw dier en u als baasje

Bij ons in de kliniek blijft u zo lang mogelijk bij uw dier. Een eventuele operatie volgt u door glazen deuren en bij het wakker worden ziet uw dier als eerste zijn vertrouwde baasje. Wel zo geruststellend. Onze nummer één prioriteit is dat u als huisdiereigenaar weet waar u aan toe bent en de aandacht, tijd en uitleg krijgt die nodig is om samen tot de beste behandeling te komen

Dé dierenkliniek in Sleeuwijk

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Om u te blijven helpen met de beste zorg volgen de dierenartsen van dierenkliniek Sleeuwijk continu nascholing. Uw dier profiteert zo van onze up-to-date kennis en de nieuwste behandelmogelijkheden.

Expertise in fertiliteit honden

Van het drachtig worden, progesteronbepaling tot de bevalling: bij ons vindt u alle begeleiding in de voortplanting van uw hond. Ook screeningsonderzoeken bieden wij aan, zoals ED- en HD-onderzoek. Bekijk ook: Voortplantingsonderzoek hond 

Speciaal voor fokkers hebben wij een kortingsregeling. Per progesteronbepaling geven wij €10,40 korting op de drachtecho of drachtfoto. Daarnaast krijgen fokkers die het fertiliteitstraject bij ons hebben gedaan € 5,- korting per puppy enting. Bent u fokker en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Afspraak met dierenarts in Sleeuwijk?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen, of wilt u een afspraak maken in onze kliniek aan Loevestein 2 in Sleeuwijk? Neem gerust contact met ons op, we zijn er voor u. Of maak eenvoudig een afspraak via onze website. 

Werken bij AniCura?

Werken bij een hecht en betrokken team waar veel ruimte is voor ontwikkeling? Bekijk de vacatures van AniCura Sleeuwijk!

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Advies bij vuurwerkangst bij honden en katten

  • Oktober: maand van de oudere kat

  • Acties maand van het gebit in februari en maart

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

We zijn er voor u en uw dier

De beste start voor uw pup

Een gezonde en gelukkige hond? Met de puppy-check heeft u de best mogelijke start voor u en uw pup.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd