Dé dierenkliniek van Rotterdam en omgeving 

Al meer dan 40 jaar is onze kliniek een begrip in de regio. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Zorg op maat is bij ons vanzelfsprekend. Samen met u kijken we naar het best passende behandelplan in uw situatie.  

Er is bij ons meer mogelijk dan een gewone dierenarts. U vindt bij ons dierenartsen die bijvoorbeeld veel expertise hebben in orthopedieoogheelkunde en tandheelkunde. Ook werken wij met de modernste technieken en apparatuur, zodat we uw dier helpen met de best mogelijke zorg.

Zorg dichtbij, op elke dag van het jaar

Met zes verschillende vestigingen in Rotterdam is AniCura Dierenkliniek Rotterdam nooit ver bij u vandaan: 

Elke dag van het jaar zijn we voor u bereikbaar vanuit onze locatie in Ommoord Hillegersberg , dus ook in het weekend of op een feestdag. Lees ook: spoeddienst voor onze klanten 

Heeft uw dier een grotere behandeling of operatie nodig? In onze locaties Ommoord Hillegersberg, Centrum, Kralingen en Capelle zijn hiervoor de meeste voorzieningen aanwezig.  

Betere zorg voor je beste vriend 

Deskundig, veilig en persoonlijk 

Bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam is er veel aan zorg mogelijk, of het nu is voor uw kat, hond, konijn, knaagdier, vogel of reptiel. Wij gaan hierin verder dan de gewone dierenarts. Zo komt het niet vaak voor dat we uw dier moeten doorverwijzen en krijgen we veel doorverwijzingen van andere klinieken. 

Naast gewone diergeneeskundige zorg, vindt u in ons team bijzondere expertise in oogheelkunde, interne geneeskunde, tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen. Ook het maken van CT-scans is mogelijk.  

Voor de meeste van deze expertises bent u welkom in onze locatie Ommoord Hillegersberg. Lees ook: onze expertises 

Moderne appararatuur en technieken 

In bijna al onze klinieken is de apparatuur aanwezig voor uitgebreid bloedonderzoek, echografie, laparoscopie en digitaal röntgenonderzoek. In onze operatiekamers maken we gebruik van uitstekende en veilige anesthesie- en bewakingsapparatuur, waaronder gasnarcose. Tijdens de operatie houden we uw dier nauwlettend in de gaten. 

Kattenkliniek

In Ommoord Hillegersberg vindt u onze kattenkliniek. Deze is zo ingericht om het bezoek voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. Zo kan uw kat in de gescheiden kliniekruimte met een aparte ingang geen honden zien, ruiken of horen.  
De dierenartsen en paraveterinairen die hier werken hebben een extra groot hart voor katten en aanvullende opleidingen gevolgd om uw kat te helpen met de best mogelijke zorg.  

Met hoge kwaliteit de beste zorg voor uw dier

De ontwikkelingen in de diergeneeskunde gaan hard. Om uw dier te blijven helpen met de best mogelijk zorg, volgt ons hele team verplicht en regelmatig nascholing. Ook laten we onze apparatuur regelmatig controleren, zodat we zeker weten dat uitslagen betrouwbaar zijn. 

Samenwerking specialisten

Binnen AniCura werken we samen met meer meer dan 100 klinieken in Nederland aan de best mogelijke zorg. Zo is het ook mogelijk om als nodig te overleggen met specialisten uit het AniCura netwerk, of u door te verwijzen. Zo weet u zeker dat uw dier bij ons altijd de best mogelijke zorg krijgt.  

Welkom!

Wilt u kennismaken, of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd