Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Kralingen

Een vast team van paraveterinairen en dierenartsen staat in Kralingen voor u en uw dier klaar. Onze dierenartsen helpen u graag in de kliniek aan de Oostzeedijk.

Vet, owner and dog
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 414 50 49

Oostzeedijk-beneden 95, 3061 VP Rotterdam

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenartsen van Kralingen

Op zoek naar een goede dierenkliniek in Kralingen? U bent met uw dier van harte welkom in onze dierenkliniek aan de Oostzeedijk-beneden in het centrum van Kralingen. Met ons trouwe team dierenartsen en paraveterinairen zetten we in onze zorg graag een stapje extra, om zo uw dier te helpen met de best mogelijke zorg. 

Meer dan een gewone dierenarts

We helpen u met de basiszorg voor uw dier in onze dierenkliniek in Kralingen, maar weten ook waarvoor we u moeten doorverwijzen. Als onderdeel van Dierenkliniek Rotterdam kunnen we u binnen onze kliniek met nagenoeg alles helpen. Zo zijn wij basiszorg tot aan

Door onze nauwe samen In onze kliniek is er veel aan zorg mogelijk, waardoor het bijna nooit nodig is dat we u doorverwijzen. Wij bieden niet alleen kwalitatief hoge zorg aan honden en katten, maar ook aan knaagdieren, konijnen, reptielen en vogels. 

De laatste kennis 

De diergeneeskunde blijft zich ontwikkelen. Wij bewegen mee: met continue nascholing zorgen we ervoor dat we als team op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.  

Afspraak met de dierenarts in Kralingen?

Wilt u een afspraak met een van onze dierenartsen aan de Oostzeedijk in Kralingen? Maak dan eenvoudig online een afspraak  of bel ons, ook bij twijfel. We zijn er voor u en uw dier. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Rotterdam - Kralingen
Boek bij een andere kliniek

24/7 bereikbaar voor spoed

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd