Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Schiebroek

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen hebben een groot hart voor dieren en staat voor u klaar. Locatie Schiebroek is goed bereikbaar vanuit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.

Dog running and jumping
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 422 30 05

Maskerbloemstraat 36, 3053 EE Rotterdam

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenkliniek van Schiebroek

Ons kundige team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u en uw dier klaar. Met een vast team leren we u en uw dier echt kennen. Met uitgebreide voorzieningen is er veel bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam aan zorg mogelijk. Alles om uw dier zo snel mogelijk te helpen met de beste zorg.

Locatie Schiebroek is één van de vijf locaties van AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Bekijk ook:

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen heeft onder andere bijzondere expertise in orthopedie, oogheelkunde en tandheelkunde. Lees meer: over ons

Onze dierenartsen zetten een stap extra

Het team aan de Maskerbloemstraat in Schoebroek zet graag een stap extra voor u en uw dier. Wij bieden algemene zorg voor honden en katten, maar ook konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. Voor grotere ingrepen kan het zijn dat ons team u verder helpt in onze locatie in Ommoord Hillegersberg of Centrum. 

Afspraak maken met een van onze dierenartsen in Schiebroek?

We helpen u graag verder! Maak eenvoudig online een afspraak met een van onze dierenartsen in Schiebroek. Of bel ons bij twijfel, we staan voor u klaar. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Rotterdam - Schiebroek
Boek bij een andere kliniek

24/7 bereikbaar voor spoed

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd