Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Capelle

Ons team van AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Capelle staat graag voor u klaar. Onze dierenartsen en paraveterinairen aan de Kralingseweg beschikken over uitgebreide kennis en de laatste technieken. Zo kunnen wij uw dier goed helpen.

Cat on a table
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 450 29 16

Kralingseweg 343, 3065 RC Rotterdam

Routebeschrijving

Over AniCura Rotterdam

Met uitgebreide kennis en een groot hart voor dieren staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen graag voor u klaar.

Dierenarts Capelle aan de Kralingseweg

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Op zoek naar een dierenarts in Capelle? U bent van harte welkom in onze locatie Capelle, aan de Kralingseweg op de grens van Capelle aan de IJssel en Rotterdam. 

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk om u en uw dier te leren kennen. Zo kunnen wij uw dier beter helpen. Lees meer: over ons

Al meer dan 40 jaar de kliniek in de regio

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen biedt uw dier de beste zorg. We zijn er voor honden en katten, maar ook voor konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. Omdat ons team veel kennis heeft over verschillende soorten dieren, komt het niet vaak voor dat wij u moeten doorverwijzen. 

Voor grotere ingrepen of onderzoeken, zoals het maken van een CT-scan, bent u van harte welkom bij onze locatie Ommoord Hillegersberg

Kwaliteit staat voorop

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde staan nooit stil. Om uw dier de beste behandelingen aan te kunnen bieden, volgt ons hele team verplicht nascholingen. Onze apparatuur krijgt regelmatig een controle, zodat wij zeker weten dat de uitslagen betrouwbaar zijn. 

Omdat wij onderdeel zijn van AniCura, werken wij samen met meer dan 100 andere AniCura klinieken in Nederland. Wij kunnen overleggen met andere specialisten uit het land over de beste behandeling voor uw dier. Zo weet u zeker dat uw dier bij ons de beste zorg krijgt!

Afspraak met de dierenarts aan de Kralingseweg?

Onze dierenartsen in onze locatie Capelle aan de Kralingseweg staan voor u klaar. Maak eenvoudig online een afspraak of bel bij twijfel. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Rotterdam - Capelle
Boek bij een andere kliniek

Lees de ervaringen van onze klanten

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd