Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Ommoord Hillegersberg

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen in Ommoord Hillegersberg kan uw dier veel complexe zorg bieden.

Collie and veterinarian
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 420 66 66

Ommoordseweg 25, 3056 JN Rotterdam

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenkliniek in Ommoord

Onze dierenkliniek aan de Ommoordseweg in Ommoord is al vele jaren een begrip in de regio. Wij vinden het belangrijk dat we u en uw dier echt leren kennen. Daarom hebben wij een vast team van dierenartsen en paraveterinairen.

AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg is één van onze vijf locaties. Zo zijn wij altijd bij u in de buurt.

Lees meer: over ons

Deskundige dierenartsen in Ommoord Hillegersberg

Naast honden en katten, biedt AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg ook zorg aan konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen. Door onze deskundige dierenartsen kunnen wij u en uw dier vaak gewoon bij onze eigen kliniek helpen en zijn doorverwijzingen zelden nodig. 

Ons team heeft onder andere expertise in oogheelkunde, interne geneeskunde, tandheelkunde, laparoscopische sterilisatie, echo, acupunctuur en vogels en reptielen. Ook is in onze kliniek in Ommoord alle apparatuur aanwezig voor het uitvoeren van een uitgebreid bloedonderzoek, digitaal röntgenonderzoek en CT-scans.

Kattenkliniek

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen wil er alles aan doen om het het dierenartsbezoek voor uw kat zo comfortabel mogelijk te maken. Onze kattenkliniek in Ommoord heeft daarom een aparte ingang voor katten. Daarnaast hebben onze dierenartsen en paraveterinairen extra nascholingen gevolgd om uw kat zo goed mogelijk te helpen. 

Afspraak met een van onze dierenartsen in Ommoord Hillegersberg?

Maak eenvoudig online een afspraak met een van onze dierenartsen aan de Ommoordseweg in Rotterdam. Of bel ons bij twijfel, we staan graag voor u klaar. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Rotterdam - Ommoord Hillegersberg
Boek bij een andere kliniek

Neem een kijkje bij onze kattenkliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd