Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Rotterdam

AniCura Dierenkliniek Rotterdam - Centrum

Deskundige en persoonlijke zorg voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam locatie Centrum. Ook goed bereikbaar vanuit Delfshaven, Schiedam, Overschie en via het OV. Onze dierenartsen staan voor u klaar!

Sheltie and Cat
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

010 - 477 55 70

Westersingel 7a, 3014 GM Rotterdam

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenkliniek in Rotterdam Centrum

AniCura Dierenkliniek Rotterdam is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Een van onze grotere locaties vindt u in hartje centrum aan de prachtige Westersingel in Rotterdam.  

U vindt ons ook in:

Kundige dierenartsen

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben naast algemene kennis over diergeneeskunde ook eigen expertises. Zo vindt u bij ons team expertise in orthopedie, oogheelkunde en tandheelkunde

Als een van onze grotere locaties zijn er in centrum de meest uitgebreide apparatuur en faciliteiten aanwezig. Er is veel aan zorg mogelijk, of het nu is voor uw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel of reptiel.

Als nodig kunnen we dus snel starten met een onderzoek en eventuele behandeling. Alles om uw dierenvriend te helpen met de best mogelijke zorg. 

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Rotterdam Centrum?

Onze dierenartsen in Rotterdam Centrum staan voor u klaar. Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons bij twijfel. We helpen u graag verder. 

24/7 bereikbaar voor spoed

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd