Nieuwe naam van DAC Zuidoost: AniCura

De huisdieren-tak van DAC Zuidoost heet nu AniCura. Wat betekent dat voor huisdiereigenaren? En de landbouwhuisdieren en paarden tak van DAC Zuidoost?

Naamswijziging DAC Zuidoost

De dierenklinieken voor huisdieren van DAC Zuidoost zijn van naam veranderd. De reden hiervoor is de aansluiting bij AniCura van de klinieken in de regio van Zuidoost Nederland - voorheen gegroepeerd onder de noemer "Dierenartsencombinatie Zuidoost".

Wat verandert er?

Voor eigenaren en hun huisdier verandert er met de nieuwe naam weinig. De vertrouwde dierenartsen en -assistenten staan ook na deze wijziging gewoon voor de huisdieren klaar.

De nieuwe namen van onze klinieken:

Zoals u ziet heeft vanaf nu elke locatie een eigen naam. Ook met deze nieuwe namen blijven we als kliniekgroep in de regio rondom Helmond nauw met elkaar samenwerken en onze expertises delen.

Verwijzingen van de eigen dierenarts

Bij de verwijzing van dierenartsen naar bovenstaande dierenklinieken verandert er nagenoeg niets. Er komen wat opties bij om dit te doen, zoals via de website. We doen er alles aan dieren altijd  te helpen met de best mogelijke zorg.

Landbouwhuisdieren en paarden blijft DAC Zuidoost

Onze paarden en landbouwhuisdier collega’s blijven de naam DAC Zuidoost wel gebruiken. We werken dus niet meer onder dezelfde naam als de landbouwhuisdierenartsen. Wel delen we nog onze fysieke locaties in Helmond – Stiphout, Deurne en Gemert.

Wat betekent deze verandering voor u?

Behalve nieuwe logo’s op ons gebouw en een nieuwe website verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons gewend bent wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter. AniCura staat namelijk enorm voor kwaliteit en dat spreekt ons erg aan. Met deze verandering hebben wij als dierenkliniek makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zodat we uw huisdier nog beter kunnen behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier. En we werken actief samen en -mee aan verbetering van diergeneeskunde in Nederland.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

De hoofdboodschap is hier opnieuw: kwaliteit. Nu wij onderdeel zijn van een groter geheel, kunnen beter voor uw huisdier zorgen. We kunnen dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in opleiding, de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en onze apparatuur.

Met de aansluiting bij AniCura sluiten onze dierenklinieken ook aan bij een uitgebreid internationaal kwaliteitsprogramma. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholingen. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau!

Wat is AniCura?

AniCura werd in 2011 opgericht als de eerste fusie van ziekenhuizen voor gezelschapsdieren in Scandinavië en is in 2015 uitgebreid naar Nederland. Op moment van schrijven behandelen de dierenartsen van AniCura zo’n 3,6 miljoen huisdieren in 450 klinieken in heel Europa. In Nederland zijn wij met onze blijvende nauwe samenwerking in de regio Zuioost-Nederland nu 6 van de 100+ locaties van AniCura in Nederland. Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Nederland, maar ook daarbuiten, kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, opleidingen volgen en gebruik maken van moderne apparatuur. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst.

Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over.

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd