Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuidoost

AniCura Helmond - Bijsterveld

Met uitgebreide kennis en een groot hart voor dieren staat het team dierenartsen van AniCura Helmond graag voor u en uw dier klaar in locatie Bijsterveld. Maak wel altijd even een afspraak.

hond rent in het bos
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0492 - 525 348

’t Bijsterveld 3, 5701 GW Helmond

Routebeschrijving

Over onze kliniek

Een vast team staat voor uw geliefde dier klaar. We maken graag kennis met u!

Dé dierenkliniek in Helmond - Oost 

In Helmond- Oost, naast het centrum, vindt u onze knusse lokale kliniek. Met een klein vast team is er echt een persoonlijke band met u en uw dier mogelijk. U bent van harte welkom voor consult, vaccinatie of advies. Ook bloedonderzoek en operaties zoals castratie en sterilisaties zijn mogelijk. 

Hele vriendelijke mensen. Ze nemen de tijd voor je. De beste dierenarts in Helmond en omstreken - Renate via Google Reviews

DAC ZuidOost in Helmond 

Misschien kent u ons nog onder de naam DAC ZuidOost. Onze naam is sinds eind 2022 veranderd naar AniCura. Voor u verandert er met deze nieuwe naam niet veel, want uw vertrouwde dierenartsen staan gewoon nog voor uw huisdier klaar. 

Persoonlijke aandacht 

In onze kliniek ziet u vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Bij het consult hebben we ook aandacht voor u, we luisteren naar uw wensen. Samen kijken we wat het beste is voor uw dier.  

Onze klinieken in Helmond en omgeving 

We werken nauw samen met onze vijf andere klinieken in Helmond en omgeving. Door deze samenwerking is er bij ons nog meer aan zorg mogelijk. Zo zijn ook grotere of complexere operaties mogelijk, zoals laparoscopische sterilisatie.   

Afspraak bij een van onze dierenartsen Helmond - Oost? 

Wilt u een afspraak maken met een van onze dierenartsen in Helmond - Oost? Maak eenvoudig online een afspraak aan Het Bijsterveld 3. Of bel ons, ook als u een vraag heeft. We staan graag voor u klaar!  

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Helmond - Bijsterveld
Boek bij een andere kliniek

Bekijk al onze behandelingen

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Kattenbaasjes uit Oost-Brabant opgelet: zieke kat kan duiden op kattenziekte

  • Nieuwe naam: AniCura

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd