Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over onze dierenkliniek

Iedereen die hier binnenkomt is het erover eens: je wordt hier hartelijk ontvangen. Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Bij AniCura Beverijk proberen wij zo veel mogelijk op maat te werken. Daarmee bedoelen we dat we alle behandelingen afstemmen op de vraag van de eigenaar en het dier. Alleen zo weten we zeker dat iedereen blij (en gezond!) weer de deur uitgaat. Waarom we dat zo zeker weten? We bellen vaak nog een dag later na om te kijken hoe het met de patiënt gaat.

De beste zorg, in een prettige omgeving

In onze modern uitgeruste kliniek werken ervaren dierenartsen en hebben wij de beschikking over uitgebreide faciliteiten:

Moderne faciliteiten

Beeldvorming bij AniCura Beverwijk

Het goed lezen van een röntgenfoto of echo-onderzoek is een vak apart. Dierenartsen kunnen via deze weg afwijkingen of ziekten bij uw huisdier goed in beeld brengen: 

  • echografisch onderzoek bij hond of kat, door onze dierenartsen of door een echo-specialist (die eens per week bij ons in de praktijk is).
  • röntgenfoto’s bij hond of kat - wij beschikken over een aparte röntgenkamer.

Cat Friendly kliniek

We geven ook altijd net even dat extra beetje aandacht aan katten die hier binnenkomen. Om ze niet in de stress te laten raken van honden die binnenkomen, hebben we gescheiden wacht-, opname- en spreekkamers.

Samenwerking in de regio

Sinds maart 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Anicura Nederland. Samen met AniCura Kennemerland en AniCura IJmond vormen wij een hechte groep dierenklinieken in de regio. Wij werken onderling intensief samen. Hierdoor kunt u op elk moment, voor bijna elk probleem bij ons terecht; soms zullen wij u met uw dier moeten doorverwijzen naar een dierenarts-specialist.

Aandacht

Aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen uw dier en u als betalende klant, ook u als verzorger van uw dier, en onze eigen ontwikkeling zijn belangrijk.

Aandacht voor u

U heeft het beste voor met uw dier, maar misschien ziet u iets over het hoofd. Naast het stellen van een diagnoses en het behandelen van klachten besteden wij gericht aandacht aan uw vragen over de verzorging, voeding en het gedrag van uw huisdier. 

Kwaliteit bij AniCura

Uit antwoorden en informatie die u ons geeft, leren we en verhogen we onze kwaliteit. We blijven informatie uitwisselen met andere klinieken en collega's om zo tot betere adviezen te komen en uw dier nog betere zorg te geven. Zowel in de kliniek als binnen AniCura werken we zo aan verbetering van ons aanbod.

Binnen AniCura staat kwaliteit hoog in het vaandel. 

Door goed te vergelijken met andere klinieken, ook in het buitenland, leren we van elkaar. Zo werken we aan diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit met de aansluiting bij AniCura. We leren van elkaar en komen zo tot de beste diergeneeskundige zorg.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd