Kom langs en krijg:

  • Kosteloze gezondheidscheck, rapport en advies
  • Goodiebag met leuke presentjes
  • Speurtocht voor jong en oud
  • Berendokter voor de allerjongsten

Bekijk onze hele dierenkliniek; er is veel meer dan alleen de wachtkamer!

Uitnodiging Open Dag in Baarn

Kom langs op onze open dag op zaterdag 11 mei van 10:00 tot 13:00! Tijdens deze feestelijke dag zijn er leuke activiteiten georganiseerd en daar nodigen wij u met uw huisdieren en kinderen graag voor uit!

Ga naar: AniCura Baarn

Gezondheidscheck + goodiebag!

Neem uw huisdier(en) mee en laat ze vrijblijvend nakijken door onze ervaren dierenartsen. De dierenarts zal een gezondheidsrapport meegeven met de bevindingen en adviezen. Daarnaast zijn er leuke Goodiebags (op=op).
 

Speurtocht door de kliniek

Een kijkje in de beste dierenkliniek van Baarn? Grijp die kans! Onze dierenkliniek is namelijk veel meer dan de wachtkamer. We laten u graag onze kliniek zien. Door middel van een interactieve speurtocht komt in de wachtkamer, de operatiekamers en meer. Alle vragen goed? Dan dingt u mee naar een leuke prijs! Voor jong en oud!

Berendokter

Voor de allerkleinsten is er een teddyberendokter. De teddyberendokter maakt samen met de kleine huisdiereigenaar de teddybeer weer helemaal beter. Houdt uw fotocamera gereed! Na het berenconsult mag er gegrabbeld worden.

Adres en parkeren

Ga naar Eemnesserweg 18 in Baarn. Bel aan bij de slagboom en we laten u binnen. Het kan zijn dat u voor deze open dag even elders moet parkeren. 

Ga naar: AniCura Baarn

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd