Nieuwe naam: AniCura

Onze huisdieren-tak heet nu AniCura. Lees meer over: onze naamswijziging! Over onze naamswijziging

Zuidoost

AniCura Helmond - Stiphout

Met liefdevolle zorg staat het team van dierenkliniek AniCura Helmond in Stiphout voor u en uw dier klaar. Of het nu is voor een advies of orthopedische operatie, onze dierenartsen helpen u graag verder. Maak wel altijd even een afspraak.

hond op boomstam
Voor diereigenaren

Bekijk als onze behandelingen

Ons aanbod

Contact

0492 - 533 808

zuidoost@anicura.nl

Gerwenseweg 68, 5708 EL Helmond

Routebeschrijving

Over ons

Meer weten over ons?

Dé dierenkliniek in Helmond – Stiphout 

U bent van harte welkom in onze ruime dierenkliniek in Stiphout, waar naast gewone zorg veel expertise te vinden is in orthopedie bij huisdieren. In de operatiekamer zijn alle voorzieningen aanwezig voor eenvoudige en complexere orthopedische operaties, van botbreuk tot TPLO.  
Ook laparoscopische sterilisatie is bij ons mogelijk. In onze winkel vindt u de basisbenodigdheden voor uw dier, zoals middelen tegen vlooien en voeding. 

Fijne en deskundige dierenartsen, het personeel is erg vriendelijk en betrokken - Patricia via Google Reviews

DAC ZuidOost in Helmond Stiphout 

De oude naam van onze kliniek was DAC ZuidOost. Sinds eind 2022 hebben we de naam van onze klinieken veranderd naar AniCura. U kunt rekenen op dezelfde kwaliteit van zorg, want uw vertrouwde dierenartsen staan gewoon nog voor uw huisdier klaar.  

Onze andere klinieken 

We werken nauw samen met onze vijf andere klinieken in Helmond en omgeving. Door deze samenwerking is ons aanbod in zorg groter, en kunnen we uw dier helpen met nog betere zorg. In de kliniek zelf werkt een vast team, zodat we u en uw dier echt leren kennen.  

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Helmond-Stiphout? 

Wilt u een afspraak maken met een van onze dierenartsen in Helmond-Stiphout? Maak eenvoudig online een afspraak in onze kliniek op Heuvelplein 67. Bellen kan natuurlijk ook. We staan graag voor u en uw dier klaar!  

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Nieuwe naam: AniCura

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd