Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuidoost

AniCura Helmond - Brouwhuis

Deskundige en liefdevolle zorg dichtbij, het team van dierenkliniek AniCura Helmond staat graag voor u en uw dier klaar in Helmond Brouwhuis. Maak wel altijd even een afspraak.

hond in het bos
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0492 - 515 977

Rivierensingel 730, 5704 NZ Helmond

Routebeschrijving

Onze expertises

Wilt u meer weten over onze expertises?

Onze kliniek in Helmond – Brouwhuis 

In onze praktijk bent u van harte welkom voor een consult, vaccinatie, plaatsen van chip of onderzoek. Ook vindt u bij ons expertise in operaties zoals castratie en laparoscopische sterilisatie.  

Zoals altijd weer zeer tevreden over deze kliniek, zojuist onze Sally opgehaald en ze gaat nu fijn thuis herstellen, bedankt voor de goede & liefdevolle zorgen! - Johanna via Google Reviews

DAC ZuidOost in Brouwhuis 

Kent u ons nog onder de naam DAC ZuidOost? Onze naam is sinds eind 2022 veranderd naar  AniCura. Voor u en uw huisdier verandert er weinig. Uw vertrouwde dierenartsen staan na deze wijziging gewoon nog voor uw huisdier klaar. 

Persoonlijke aandacht 

Met een vast team bouwen we echt een band op met de dieren en eigenaren. Bij een consult nemen we de tijd en luisteren we naar u, want u kent uw dier als geen ander. Heeft u een vraag over uw dier? Neem gerust even contact met ons op. 

Ook: gebitsbehandelingen 

Heeft uw dier gebitsproblemen, of een gebitsreiniging nodig? Met een dentale röntgen op locatie kunnen we meer zien dan met het blote oog. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Onze klinieken in Helmond en omgeving 

Kent u ook onze vijf andere klinieken in Helmond en omgeving? Door de samenwerking met deze klinieken is er bij ons nog meer aan zorg mogelijk. Zo vindt u op andere locaties expertise in orthopedie en dermatologie. Bekijk: alle locaties in Helmond en omgeving   

Afspraak bij een van onze dierenartsen Helmond - Brouwhuis 

Wilt u op consult komen bij een van onze dierenartsen aan de Rivierensingel 730 in Helmond – Brouwhuis? Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons, ook als u een vraag heeft. We zijn er voor u.  

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Helmond - Brouwhuis
Boek bij een andere kliniek

Bekijk al onze behandelingen

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Kattenbaasjes uit Oost-Brabant opgelet: zieke kat kan duiden op kattenziekte

  • Nieuwe naam: AniCura

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd