Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura De Waard - Alblasserdam

Liefdevolle en persoonlijke zorg voor uw kat, hond, konijn of knaagdier, onze dierenartsen en assistenten staan voor u klaar. Met veel kennis en moderne apparatuur helpen we uw dier met de juiste diagnose en behandeling. Maak wel altijd even een afspraak.

hand op kat AniCura de Waard
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

078 - 693 00 55

Potgieterstraat 2, 2951 XS Alblasserdam

Routebeschrijving

Over AniCura De Waard

Liefdevolle en deskundige zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier in een prettige omgeving, dat vindt u bij AniCura De Waard.

Uw dierenarts in Alblasserdam

Als sinds 1992 staan de dierenartsen van AniCura De Waard klaar voor u en uw dier. Wij nemen graag de tijd om uw dier goed te onderzoeken en behandelingen door te spreken. Onze prachtige kliniek is voorzien van moderne apparatuur en operatiekamer. Wij heten u van harte welkom.

Zorg van hoge kwaliteit

Onze dierenartsen en paraveterinairen zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Zij volgen namelijk continu bijscholing. 

Regelmatig hebben we een maandactie. Hierbij krijgt u korting op zorg die de meeste dieren wel ergens in hun leven nodig hebben.

Veel ervaring

In onze dierenkliniek werken dierenartsen en paraveterinairen met veel expertise en ervaring, in het bijzonder op het gebied van het gebit, sterilisaties en castraties. Bij ons is uw dier in goede handen. Ook met vragen kunt u altijd bij ons terecht. 

Ook in Nieuw-Lekkerland

De andere locatie van AniCura de Waard bevindt zich in Nieuw-Lekkerland.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij De Waard - Alblasserdam
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd