Kliniek in Bloemendaal tijdelijk dicht door verwoesting na plofkraak

Afgelopen nacht is onze kliniek aan de Bloemendaalseweg 119 geraakt door een plofkraak. Door de enorme schade is de kliniek in ieder geval tot 3 januari 2022 gesloten. Lees hier wat dit betekent voor u en uw dier.

Afspraak gepland? Wij nemen met u contact op

Heeft u een afspraak gepland? Dan hoeft u niets te doen. U wordt gebeld door een van onze medewerkers om de afspraak aan te passen. In veel gevallen gaat de afspraak namelijk door op onze andere locatie in Santpoort-Noord (Hagelingerweg 181).

We doen ons best om de afspraak bij uw vertrouwde dierenarts door te laten gaan. Maar dit lukt niet altijd. Het kan dus voorkomen dat uw afspraak met een andere dierenarts uit ons team is. Graag vragen we uw begrip hiervoor.

Wat te doen bij een spoedgeval of afspraak maken

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel ons gebruikelijke telefoonnummer (023 – 525 15 55). Alle spoedgevallen worden geholpen bij de kliniek AniCura Dierenkliniek Santpoort (Hagelingerweg 181).

Let op! Buiten onze openingstijden kunt u voor spoed contact opnemen met het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam: 020 – 740 06 00.

Wilt u voor 3 januari 2022 een afspraak maken? Dan kunt u niet terecht bij de kliniek AniCura Dierenkliniek Bloemendaal. Alle afspraken vinden plaats in Santpoort-Noord.

Een afspraak maakt u online of via telefoonnummer 023 – 525 15 55.

We hopen u na 3 januari 2022 weer te verwelkomen in de kliniek in Bloemendaal.

Verbouwing kliniek

We zijn ontzettend geschrokken en vinden het verschrikkelijk dat onze kliniek zo verwoest is. Gelukkig waren er geen dieren of mensen in de kliniek op het moment van de plofkraak en is niemand gewond geraakt.

De komende tijd zijn we druk bezig met het opbouwen van de kliniek. We hopen u in het nieuwe jaar weer te verwelkomen in onze kliniek. 

Meer nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd