Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Kliniek in Bloemendaal tijdelijk dicht door verwoesting na plofkraak

Afgelopen nacht is onze kliniek aan de Bloemendaalseweg 119 geraakt door een plofkraak. Door de enorme schade is de kliniek in ieder geval tot 3 januari 2022 gesloten. Lees hier wat dit betekent voor u en uw dier.

Afspraak gepland? Wij nemen met u contact op

Heeft u een afspraak gepland? Dan hoeft u niets te doen. U wordt gebeld door een van onze medewerkers om de afspraak aan te passen. In veel gevallen gaat de afspraak namelijk door op onze andere locatie in Santpoort-Noord (Hagelingerweg 181).

We doen ons best om de afspraak bij uw vertrouwde dierenarts door te laten gaan. Maar dit lukt niet altijd. Het kan dus voorkomen dat uw afspraak met een andere dierenarts uit ons team is. Graag vragen we uw begrip hiervoor.

Wat te doen bij een spoedgeval of afspraak maken

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel ons gebruikelijke telefoonnummer (023 – 525 15 55). Alle spoedgevallen worden geholpen bij de kliniek AniCura Dierenkliniek Santpoort (Hagelingerweg 181).

Let op! Buiten onze openingstijden kunt u voor spoed contact opnemen met het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam: 020 – 740 06 00.

Wilt u voor 3 januari 2022 een afspraak maken? Dan kunt u niet terecht bij de kliniek AniCura Dierenkliniek Bloemendaal. Alle afspraken vinden plaats in Santpoort-Noord.

Een afspraak maakt u online of via telefoonnummer 023 – 525 15 55.

We hopen u na 3 januari 2022 weer te verwelkomen in de kliniek in Bloemendaal.

Verbouwing kliniek

We zijn ontzettend geschrokken en vinden het verschrikkelijk dat onze kliniek zo verwoest is. Gelukkig waren er geen dieren of mensen in de kliniek op het moment van de plofkraak en is niemand gewond geraakt.

De komende tijd zijn we druk bezig met het opbouwen van de kliniek. We hopen u in het nieuwe jaar weer te verwelkomen in onze kliniek. 

Meer nieuws

 • Meerdere meldingen van honden met kennelhoest in Den Helder

  Den Helder, 17 november 2022 - Bij twee locaties van Dierenkliniek AniCura in Den Helder (Pasteurstraat en Texelstroomlaan) zijn afgelopen weken meerdere gevallen van kennelhoest gemeld. Door het besmettelijke virus kunnen honden een paar dagen flink ziek worden. Als een hond symptomen van onder meer droge hoest, kokhalzen, slijm uitbraken, hangerig gedrag en minder eetlust vertoont, kan er sprake zijn van de besmettelijke hondenhoest.
   Lees meer
  • Pensioen Maarten Kappen

   Maarten Kappen gaat na 40 jarig werkzaam zijn in het vak met pensioen.
    Lees meer
   • Baasjes maken zich regelmatig zorgen om de gezondheid van hun dier, maar missen pijnsignalen

    Huisdieren laten vaak niet zien dat ze pijn hebben. Daarom is het moeilijk in te schatten of ze lijden aan een kwaal of ziekte. Driekwart ziet hun dier als een kind* en niet verwonderlijk dat bijna tweederde van de baasjes zich regelmatig zorgen maakt om de gezondheid van hun huisdier. Bijna 20% ’tobt’ er zelfs dagelijks over. Dit blijkt uit onderzoek van het Nationaal Huisdierpanel onder ruim 1.500 huisdiereigenaren in opdracht van AniCura**.
     Lees meer

    Fout

    Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd