Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

'Wat zou ik voor mijn eigen huisdier willen', dat is voor onze dierenartsen en -assistentes de norm. Dit betekent: kritisch op het eigen handelen en aandacht voor communicatie onderling én met u als baasje.

Moderne kliniek

De zorgvraag van huisdiereigenaren is intensiever geworden en de technische mogelijkheden groeien. Wij gaan met onze tijd mee en leveren niet in op kwaliteit. Zo volgen ál onze medewerkers regelmatig nascholing. Uw dier profiteert zo van actuele kennis voor een juiste diagnose en de nieuwste behandelmogelijkheden.

Warm welkom voor u en uw dier

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het gebouw dat u binnenwandelt. Dit moet functioneel en hygiënisch zijn, maar ook een welkom gevoel geven. Gemoedelijk, noemen onze klanten het gevoel ook wel eens. Dit zie je terug in de letterlijk transparante vormgeving. Baasjes hebben altijd zicht op hun dier, zelfs tijdens een operatie. Maar u ziet dit natuurlijk vooral terug in de openheid en tijd en aandacht die de dierenartsen en assistentes aan u als baasje en uw dier besteden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd