Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Noord-Holland

AniCura Dierenkliniek Bloemendaal

Onze dierenartsen en assistenten doen altijd een stapje extra. Zo geven we de beste zorg aan uw dier. Dat doen we met onze uitgebreide ervaring en door de tijd voor u te nemen.

Dog and cat looking at eachother
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

023 - 525 15 55

Bloemendaalseweg 119, 2061 CG Bloemendaal

Routebeschrijving

Houdt uw dier gezond

Voorkomen is beter dan genezen. Een cliché, maar niet voor niks. Een belangrijk deel van ons werk als dierenarts is dan ook uw dier gezond en fit houden met preventieve zorg, zoals regelmatige controles, vaccinatie, ontwormen, etc. Een gezondheidsplan dus.

Kwaliteit staat op nummer één bij onze dierenartsen in Bloemendaal

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Dat is wat wij onder kwaliteit verstaan. Onze dierenkliniek in Bloemendaal is in 2020 naar een nieuwe locatie verhuisd. Daardoor is alles helemaal nieuw. Van ons uitgebreide laboratorium tot en met de operatiekamer en onze wachtruimte.

Daarnaast houden onze dierenartsen en assistenten hun kennis up to date door ieder jaar nascholing te volgen. Zo zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in diergeneeskunde. Onze dierenartsen en assistenten hebben samen een brede expertise.

Onze dierenartsen houden uw dier gezond

Natuurlijk zijn we er voor u als uw dier ziek is. Maar nog liever zetten onze dierenartsen zich in om uw dier gezond te houden. Door jaarlijkse controles, de benodigde inentingen en natuurlijk een dikke knuffel voorkomen we dat uw dier ziek wordt of zijn we er vroeg bij als uw dier toch ziek wordt. 

Onze dierenkliniek in Bloemendaal op steenworp afstand van Haarlem Noord

Onze kliniek ligt in het gezellige centrum van Bloemendaal. En is binnen een paar minuten te bereiken vanuit Haarlem. En u kunt gewoon voor de deur parkeren.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Bloemendaal
Boek bij een andere kliniek

Kwaliteit voorop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd