Noord-Holland

AniCura Dierenkliniek Santpoort

Kwaliteit is de beste zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u. Door jarenlange ervaring zijn wij een begrip in regio Haarlem. Onze ervaren dierenartsen nemen de tijd voor u en doen net dat stapje extra.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

023 - 538 28 18

santpoort@anicura.nl

Hagelingerweg 181, 2071 CD Santpoort-Noord

Routebeschrijving

Houd uw dier gezond

We houden uw dier liever gezond dan dat we hem weer beter maken. Daar bieden we in onze kliniek veel mogelijkheden voor.

Onze dierenartsen zorgen voor uw dier in regio Haarlem

Onze dierenkliniek in Santpoort is makkelijk te bereiken vanuit Haarlem en omstreken. Onze kliniek is uitgerust met een laboratorium en een operatiekamer. Zo kunnen we uw dier snel helpen. Doordat we hygiëne en kwalitatieve diergeneeskunde op één zetten krijgen onze dierenartsen uw dier er meestal weer snel bovenop.

Onze dierenartsen houden uw dier gezond

 Maar nog liever houden we uw dier gezond, door te voorkomen dat hij ziek wordt.

Goede reviews voor onze dierenkliniek in Santpoort

Onze dierenkliniek zit al vele jaren in Santpoort. Doordat we een fijn team van dierenartsen en assistenten én de juiste uitrusting hebben krijgen we veel positieve reviews van onze klanten. Daar zijn we super blij mee.

Zorg voor uw dier op het allerhoogste niveau

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd